Θέλετε να χάσετε τα κιλά των Γιορτών;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015 21:30 Θέλετε να χάσετε τα κιλά των Γιορτών;

Είναι η ζυγαριά σας μια μόνιμη πηγή άγχους; Έχετε τύψεις γιατί και σε αυτές τις γιορτές ξεφύγατε λίγο; Η αλήθεια είναι πως το χάσιμο βάρους δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο και δεν θα συμβεί σε μία ημέρα. Όμως, ακολουθώντας μια υγιεινή διατροφή, ήπια αλλά τακτική άσκηση και υιοθετώντας πιστά ένα πλάνο απώλειας βάρους, η επιτυχία είναι κοντά.

Εμείς σας προτείνουμε να ξεκινήσετε σήμερα κιόλας με την Εβδομάδα Αδυνατίσματος του online φαρμακείου inatural που είναι σε ισχύ από σήμερα έως την Κυριακή 18 Ιανουαρίου. Εκεί μπορείτε να βρείτε τα πάντα, σωστά οργανωμένα και μάλιστα με ειδικές εκπτώσεις. Όλα τα brands είναι στη διάθεσή σας στο σύνολό τους, σε εκπληκτικές τιμές: Somatoline, Elancyl, Killo Killer, Vichy, Frezyderm, Power Health, Lierac και πολλές ακόμη.

Αν μάλιστα η παραγγελία σας ξεπερνά τα 50€, σας επιστρέφονται άμεσα τα 5€. Αρκεί να συμπεριλάβετε έστω και ένα προϊόν αδυνατίσματος στις αγορές σας!  Χρησιμοποιήστε τον κωδικό FITWEEK κατά το checkout, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και επωφεληθείτε της έκπτωσης.

Τέλος, με την ολοκλήρωση των αγορών σας από το inatural αυτή την εβδομάδα, συμμετέχετε αυτόματα στον μεγάλο διαγωνισμό για ένα DNA Τest Διαχείρισης Βάρους της Genomed.

Τα γονίδια μας επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την αποθήκευση και κατανομή του λίπους στο σώμα, καθώς και το πόσο εύκολα το λίπος μετατρέπεται σε ενέργεια καταναλώνοντας θερμίδες. Με αυτή την εξέταση DNA ανιχνεύονται οι μεταλλάξεις συγκεκριμένων γονιδίων που ελέγχουν τον μεταβολισμό των τροφών, την προδιάθεση μας για ασθένειες, την εμφάνιση του δέρματος αλλά και τη γενικότερη υγεία μας. H γνώση των γονιδίων σας δίνει την δυνατότητα, λαμβάνοντας εξατομικευμένες διατροφικές και διαιτητικές συμβουλές, να μειωθεί η αυξημένη μάζα σώματος που πολλές φορές προκαλεί και αρκετά σοβαρά προβλήματα Υγείας.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα ενημερωθεί τηλεφωνικά από το online φαρμακείο στις 19 Ιανουαρίου. Καλή Επιτυχία σε όλους!

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση