Η Καλύτερη μη Επεμβατική Θεραπεία!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 17:39 Η Καλύτερη μη Επεμβατική Θεραπεία!

Το σύστημα Coccon Duotechnology συνδυάζει δύο κορυφαίες τεχνολογίες: Cavitation (σπηλαίωση) και Radiofrequency (ραδιοσυχνότητες), που χρησιμοποιούνται για την δραστική αντιμετώπιση των κυριότερων αισθητικών προβλημάτων: τοπική εναπόθεση λίπους, κυτταρίτιδα, χαλάρωση προσώπου και σώματος.Τα αποτελέσματα είναι ορατά μέσω της συγκεκριμένης  μη επεμβατικής, ασφαλούς και ανώδυνης θεραπείας, από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

Ραδιοσυχνότητες: τι πρέπει να ξέρετε, πως ενεργούν και σε ποιες περιοχές εφαρμόζονται

Το CocconDuotechnology θερμαίνει τους ιστούς-στόχο στα θερμοθεραπευτικά όρια χρησιμοποιώντας ποικιλία κεφαλών μονοπολικών και πολυπολικών ραδιοσυχνοτήτων (RF) για την εξειδικευμένη θεραπεία κάθε περιοχής του προσώπου και σώματος:

  • Lifting προσώπου και λαιμού
  • Λείανση ρυτίδων και καταπολέμηση μαύρων κύκλων
  • Μείωση διπλοσάγονου
  • Μείωση πόντων και κυτταρίτιδας στα μπράτσα
  • Αντιμετώπιση όλων των σταδίων και τύπων της κυτταρίτιδας σε κοιλία, γλουτούς, μηρούς
  • Σύσφιξη δέρματος σε χέρια, κοιλιά, μηρούς, γλουτούς, περιοχή άνω γόνατου και έσω μηρών

Η αρχή της σπηλαιώσης (Cavitation) αναφέρεται σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και ρευστοποίηση του λίπους(λιπόλυση) με την ενέργεια ειδικού υπερήχου. Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα και το περιττό λίπος ακολουθούν την φυσιολογική μεταβολική πορεία και αποβάλλονται.Το φαινόμενο του Cavitation αποτελεί την πιο δραστική σύγχρονή μη επεμβατική μέθοδος λιπογλυπτικής και προκαλεί καταστροφή των λιποκυττάρων σε περιοχές με περιττό τοπικό λίπος όπως πρόσθια και πλάγια περιοχή της κοιλιάς, γλουτούς (ψωμάκια) κ.α.

Γιατί να επιλέξετε την θεραπεία με το CocconDuotechnology

  • Δραστική μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους
  • Η μόνη λύση στη σκληρή και επώδυνη κυτταρίτιδα
  • Αποτελέσματα Facelift
  • Σύσφιξη δέρματος ακόμα και στα παραδοσιακά «δύσκολα» σημεία του σώματος : μπράτσα, κοιλιά, έσω επιφάνεια μηρών, πάνω από το γόνατο, λαιμό, περίγραμμα προσώπου κ.α.
  • Μη επεμβατική μέθοδος, χωρίς χρόνο αποκατάστασης
  • Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία που διαρκούν
  • Ασφάλεια

Διάρκεια θεραπείας

Ο χρόνος συνεδρίας με το CocconDuotechnology κυμαίνεται από 20 λεπτά έως μια ώρα ανάλογα με την έκταση της θεραπευόμενης περιοχής και το είδος της θεραπείας που θα επιλέξει ο γιατρός σας (Cavitation, RF, ή συνδυασμό).

Πόσο συχνά θα πρέπει να εφαρμοστεί η θεραπεία και πόσες συνεδρίες χρειάζονται

Ο γιατρός θα σας προτείνει το σωστό εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας Coccon , προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες, την ιδιοσυγκρασία σας και το βαθμό του αισθητικού σας προβλήματος. Επαναλαμβανόμενες συνεδρίες με το Coccon Duotechnology συνιστώνται για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Γενικά, ο αριθμός των συνεδριών με το Coccon Duotechnology κυμαίνεται από 4 έως 10, ανάλογα με το πρόβλημα, την ηλικία, την ανατομική περιοχή, τον τρόπο ζωής και διατροφής σας. Μετά το πέρας όλων των συνεδριών είναι επιθυμητό να ακολουθήσετε ένα σχήμα συντήρησης του αποτελέσματος. Οι συνεδρίες με το CocconDuotechnology επαναλαμβάνονται κάθε 1 εβδομάδα έως 15 ημέρες, ανάλογα με το πρόβλημα και το πρωτόκολλο που θα σας προτείνει ο γιατρός.

Η αίσθηση κατά την θεραπεία και ο χρόνος  ανάρρωσης, τι να περιμένετε

Οι ραδιοσυχνότητες επιφέρουν μια βαθιά, ανεκτή αίσθηση θερμότητας στην περιοχή της θεραπείας. Κατά την διάρκεια της θεραπείας με τον υπέρηχο του Cavitation, υπάρχει μόνο ένας μικρός ανεκτός θόρυβος. Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας. Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά την συνεδρία.

Αποτελέσματα  και τυχόν παρενέργειες

Είναι πολύ σύνηθες, τα αποτελέσματα με το Coccon Duotechnology να γίνονται ορατά αμέσως μετά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, με διαρκή προοδευτική βελτίωση για τους επόμενους 6 μήνες (ακόμα και μετά το πέρας όλων των συνεδριών). Ήπιας μορφής οίδημα και ερυθρότητα μπορεί να εμφανιστούν, που όμως υποχωρούν τις επόμενες ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.polyiatreiomedica.gr ή επικοινωνήστε με την κα Βεηκώντη Ζωή, Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Προσαρμοσμένη αναζήτηση