Μεταμόσχευση μαλλιών με τις νεότερες τεχνικές

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015 11:12 Μεταμόσχευση μαλλιών με τις νεότερες τεχνικές

Η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί μια ιατρική πράξη ήπιας βαρύτητας και για την επιτυχημένη της διεξαγωγή απαιτείται η εκτέλεσή της από έμπειρη ιατρική ομάδα με συγκεκριμένες δεξιότητες που περιλαμβάνει εκτός από τον επικεφαλής χειρουργό, βοηθούς γιατρούς, νοσηλευτές και αναισθησιολόγο.

Ουσιαστικά αποτελεί τη διαδικασία μεταφοράς και μεταφύτευσης τριχοθυλακίων από περιοχές του τριχωτού επαρκούς και σταθερής τριχοφυΐας σε περιοχές μειωμένης ή ανύπαρκτης τριχοφυΐας.  

Θεωρείται η μοναδική λύση για την οριστική αντιμετώπιση της Ανδρογενετικής Αλωπεκίας, του πιο κοινού τύπου τριχόπτωσης.

Πρόκειται για μια επέμβαση που προϋποθέτει λεπτούς και προσεκτικούς χειρισμούς από την ιατρική ομάδα και με αυτόν τον τρόπο πραγματοποιείται από την κλινική μαλλιών Bergmann Kord.

Η φιλοσοφία της βασίζεται στην απόλυτη εξειδίκευση σε θέματα τριχόπτωσης με επιστημονική εμπειρία 36 ετών.

Με εμπεριστατωμένη τεχνογνωσία και εφαρμογή των πιο καινοτόμων μεθόδων και σύγχρονων τεχνικών σε παγκόσμιο επίπεδο εφαρμόζονται όλες οι σύγχρονες τεχνικές FUE, FUT, G.A.T. (Growth Advanced Transplantation).

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, κάθε ομάδα της κλινικής που εφαρμόζει μια συγκεκριμένη τεχνική κατέχει απόλυτη εξειδίκευση σε αυτήν.

Η Bergmann Kord εφαρμόζει όλες τις εξελιγμένες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών με μεταφορά τριχοθυλακίων από το πίσω και πλάγιο τμήμα του τριχωτού στην περιοχή αραίωσης οι οποίες διαφοροποιούνται κυρίως όσον αφορά τον τρόπο λήψης.

Τόσο η τεχνική FUE όσο και η FUT επιλέγονται βάσει των χαρακτηριστικών κάθε περίπτωσης. Όλες οι συνιστώσες της διάγνωσης (εξατομικευμένη εξέταση, τριχοριζόγραμμα) συνεκτιμώνται ώστε να επιλεγεί η κατάλληλη τεχνική. Όταν κρίνεται απαραίτητο ακολουθείται συνδυασμός των δύο.

Η FUE (Follicular Unit Extraction) φέρεται ως μία από τις πιο διαδεδομένες παγκοσμίως τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών. Βασίζεται στον ιδιαίτερο τρόπο λήψης του μοσχεύματος σύμφωνα με τον οποίο κάθε τριχοθυλάκιο αφαιρείται μεμονωμένα από τη δότρια περιοχή σταθερής τριχοφυΐας. Εκτός των άλλων, προτιμάται και σε περιπτώσεις όπου απαιτείται μικρός αριθμός τριχοθυλακιών (όπως σχηματισμός φρυδιών, διόρθωση ουλών και τραυμάτων).

Η πιο εξελιγμένη τεχνική της FUT (Follicular Unit Transplantation) πραγματοποιείται με μεταφορά και μεταφύτευση τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή σταθερής τριχοφυΐας στη λήπτρια περιοχή αραίωσης με συνεχόμενο μόσχευμα από το πίσω και πλάγιο τμήμα του τριχωτού. Με τη συγκεκριμένη επιλογή εξασφαλίζεται απόλυτα φυσικό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα ως απόρροια άψογης χειρουργικής δεινότητας και υψηλής αισθητικής.

Στόχος της Bergmann Kord είναι η αύξηση του αριθμού των περιστατικών που απευθύνονται σε αυτήν από το εξωτερικό, μέσω του ιατρικού τουρισμού, η αέναη ενημέρωση για ό,τι νεότερο, η εφαρμογή όλων των πρωτοποριακών τεχνικών ώστε να εξακολουθεί να αποτελεί σημαντικό κέντρο μεταμόσχευσης και αντιμετώπισης της τριχόπτωσης παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το υποκατάστημα της Λάρισας, Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα, Τηλ: 2410 660090.

Στην Αθήνα: Λ. Κηφισίας 348, Χαλάνδρι - Τηλ: 210 6828888 και Λ. Συγγρού 203 - Τηλ: 210 9311111 - Νέα Σμύρνη.

Ενημερωθείτε επίσης από την ιστοσελίδα της κλινικής:  www.kord.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση