• Εκτύπωση

Βουβός θρήνος και οργή - Συγκεντρώνουν χρήματα για την οικογένεια του 9χρονου που καταπλακώθηκε από τον πλάτανο


Στην πλατεία του χωριού συγκεντρώθηκαν χθες οι κάτοικοι στις Κομποτάδες, που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν, τον τραγικό χαμό του 9χρονου αγοριού το βράδυ της Κυριακής....

« Το μεγαλώσαμε μαζί με τα παιδιά μας. Τα δικά μου παιδιά και τα ανιψάκια μου ζητάνε το φίλο τους τον Μπάμπη συνέχεια. Δεν ξέρουμε τι να τους πούμε. Έχουμε τρελαθεί, δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη...», έλεγε στο LamiaReport κάτοικος του χωριού.




Στην άτυπη Συνέλευση των κατοίκων που έγινε χθες το απόγευμα στην πλατεία οι κάτοικοι αποφάσισαν να συγκεντρώσουν χρήματα για να ενισχύσουν την οικογένεια του άτυχου παιδιού, η κηδεία του οποίου θα γίνει στην Αλβανία και τα έξοδα μετακίνησης είναι αρκετά.

Οι τραγικοί γονείς θα μεταβούν σήμερα στην Αλβανία για την κηδεία του 9χρονου, ενώ στο νοσοκομείο Λαμίας παραμένει νοσηλευόμενο το μικρότερο παιδί της οικογένειας ο 4χρονος Άγγελος, με αρκετά κατάγματα, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.




Στην χθεσινή συγκέντρωση των κατοίκων στις Κομποτάδες δεν έλειψαν και οι εντάσεις αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ζήτησαν να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, για τον άδικο χαμό του παιδιού.

«Θα πάρουμε τα αλυσοπρίονα και θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Ας έρθουν να μας σταματήσουν αυτοί που τόσο καιρό φωνάζαμε και αδιαφορούσαν. Που κρύβονται τώρα όλοι αυτοί; », έλεγε αγανακτισμένος ένας από τους κατοίκους.




Συνεχίζει την έρευνα η δικαιοσύνη


Ο Εισαγγελέας μπορεί να άφησε χθες ελεύθερο τον υπεύθυνο της υπηρεσίας πρασίνου του Δήμου Λαμιέων, ωστόσο διέταξε να συνεχιστεί η προκαταρκτική έρευνα για το τραγικό συμβάν. Ζήτησε μάλιστα να γίνει και πραγματογνωμοσύνη, η οποία θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία που θα σχηματισθεί για την υπόθεση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τεράστιο κομμάτι από τον πλάτανο που έσπασε και καταπλάκωσε το άτυχο αγοράκι είναι πάνω από 12 μέτρα και ζυγίζει περισσότερο από 1,5 τόνο.




«Ήταν ένα απρόβλεπτο γεγονός για το οποίο ουδέποτε είχαν ενημερωθεί οι υπηρεσίες του Δήμου...», λέει ο Δήμος Λαμιέων

«Στα συγκεκριμένα πλατάνια που είναι χαρακτηρισμένα μνημεία της φύσης η Υπηρεσία μετά από ενημέρωση του τοπικού προέδρου παρενέβη μετά από αδειοδότηση των αρμοδίων υπηρεσιών στο πρόσφατο παρελθόν και όπως φαίνεται και σήμερα προχώρησε σε σημαντικές παρεμβάσεις στα εν λόγω δένδρα .

Παρόμοιες επιχειρήσεις έχουν γίνει και στις Μεξιάτες και στην οδό Λαρίσης και στα επίσης διατηρητέα πλατάνια της Πλατείας Λαού.

Είναι σαφές πως ο Δήμος της Λαμίας δια των υπηρεσιών του παίρνει όλα τα προληπτικά μέτρα όπως επίσης είναι σαφές ότι μιλάμε για χιλιάδες δέντρα σε όλη την έκταση του Δήμου τα περισσότερα πλατάνια , τα οποία ελέγχονται συνεχώς και αδιάλειπτα. »


Δείτε τι είπαν κάτοικοι του χωριού στο LamiaReport όταν χθες το πρωί βρεθήκαμε στην πλατεία των Κομποτάδων:








 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB