• Εκτύπωση

Θα πάρει άδεια το ΔΑΚ της Λαμίας για τη Football League;


Εξ όσων είμαι σε θέση να γνωρίζω, μετά την άνοδο της ομάδας της πόλης μας στη Football League, ήτοι μετά από 35 ολόκληρα χρόνια και η οποία επετεύχθη πριν τις Δημοτικές εκλογές, προκειμένου να συμμετάσχει αυτή στο ως άνω πρωτάθλημα, επιβάλλεται-πρέπει να γίνουν στο ήδη πεπαλαιωμένο [για να μην πώ εγκατελειμμένο] γήπεδο, κάποιες απαραίτητες εργασίες.

Όμως η τότε Δημοτική Αρχή, παρασυρόμενη πιθανολογώ από το άγχος των εκλογών και προ του κινδύνου να χάσουν αυτές, όπως και έγινε στη συνέχεια, "έδωσε" ό,τι είχε να δώσει τότε, στη δημιουργία έργων αναγκαίων ή εντυπωσιασμού για αλλαγή κλίματος επ΄ωφελεία της, τα οποία ασφαλώς θα κόστισαν αρκετά????, χωρίς κάν να ασχοληθεί έστω κατά το ελάχιστο με τα του γηπέδου, ως όφειλε, δεδομένου ότι, προεκλογικά κατά τους αγώνες ο κ. ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ κ.λ.π.μέλη της τότε Δημ.Αρχής, προσήρχοντο στο γήπεδο σαν "αγνοί" φίλαθλοι με τα κασκόλ γύρω από το λαιμό τους, για ευνοήτους λόγους.

Μετά λοιπόν από τα δυσμενή γι αυτήν αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών, ουδείς εξ αυτών με πρώτο τον κ. ΚΟΤΡΩΝΙΑ, ασχολήθη με το τι μέλει γενέσθαι όσον αφορά τα εκκρεμεί, αναγκαία και επιβεβλημένα έργα του Δημοτικού γηπέδου, με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα αυτό [γήπεδο] άν δεν απατώμαι να έχει εγκαταλειφθεί στη μοίρα του και να κινδυνεύει η ομάδα της πόλης μας, να μεταφερθεί η έδρα της σε άλλο γήπεδο, καθόσον κινδυνεύει για να μην πώ ότι είναι βέβαιο, να μην αδειοδοτηθεί λόγω των έργων που αναγκαιούν να γίνουν.

Και ερωτώ εγώ ο αδαής φίλαθλος και όλοι οι φθιωτείς υγιείς φίλαθλοι τον κ. ΚΟΤΡΩΝΙΑ [Σημειωτέον πως η νέα Δημ.Αρχή αναλαμβάνει 1/9 και θα είναι ήδη αργά], εάν κέρδιζε στις Δημ.Εκλογές, θα το εγκατέλειπε το γήπεδο όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα [Από εκδίκηση; Δεν θέλω να το πιστέψω, αλλά ????], ή θα είχαν τελειώσει τα έργα αποκατάστασής του [καθίσματα, σκέπαστρο, δημιουργία αποδυτηρίων, χώρου δημοσιογράφων και τηλεοπτικών μέσων κ.λ.π.];

Αυτά πότε θα γίνουν κ. ΚΟΤΡΩΝΙΑ και κ. ΣΥΛΕΟΥΝΗ που κατά τους πανηγυρισμούς των φιλάθλων της ομάδας στην πλατεία Ελευθερίας όταν κατέβηκαν από τα πούλμαν, ήσασταν κατά το κοινώς λεγόμενο, πρώτο τραπέζι πίστας; Κι άν ό μη γένοιτο η ομάδα δεν αδειοδοτηθεί για τους προαναφερόμενους λόγους και αναγκασθεί ως εκ τούτου να αλλάξει έδρα, ποιός θα ευθύνεται κύριοι κύριοι της απελθούσας Δημοτικής Αρχής;

Αλλά έτσι είναι δυστυχώς. Όταν ο λαός σας τιμωρεί και σας στέλνει στην αντιπολίτευση, γιατί δεν κάνατε αυτά που οφείλατε κατά την άποψη των πολιτών στη διάρκεια της διανυθείσας 4ετίας σας έστω, τότε δείχνετε δυστυχώς το αληθινό σας πρόσωπο με την στάση σας [όπως εδώ και μάλιστα την παρούσα μεταβατική χρονική περίοδο].

ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΛΑΜΙΑΣ




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB