• Εκτύπωση

Κλειστή από σήμερα η είσοδος της Λαμίας από εθνική - Οι αλλαγές που πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί


Τα έργα προχωράνε, φέρνουν όμως και ταλαιπωρίες για τους οδηγούς, ενώ τα διόδια έρχονται μετωπικά και πλευρικά για να μας θυμίσουν ότι είμαστε ελεύθεροι πολιορκημένοι μέσα στην ίδια μας την πόλη...

Οι οδηγοί που έρχονται από Αθήνα προς Λαμία, θα πρέπει να ξεχάσουν από σήμερα την είσοδο που ήξεραν μέχρι σήμερα. Λόγω των έργων και της κατασκευής του ανισόπεδου κόμβου στο συγκεκριμένο σημείο, η είσοδος θα κλείσει για αρκετό καιρό.

Οι δυο επιλογές που θα έχουν οι οδηγοί για να μπουν στη Λαμία θα είναι:

Α) Ο κόμβος της Αγίας Παρασκευής στη βιομηχανική περιοχή
Β) Ο κόμβος του Μπράλου, μέσα από Δαμάστα, Ηράκλεια, κλπ.


Η ταλαιπωρία θα είναι μεγάλη για όσους καθημερινά χρησιμοποιούν την είσοδο της πόλης και ακόμη μεγαλύτερο θα είναι το κυκλοφοριακό κομφούζιο που θα δημιουργηθεί στις άλλες δυο εισόδους, οι οποίες θα δεχθούν πολύ μεγάλο όγκο οχημάτων.

Η τροχαία θα είναι στο πόδι για να βοηθήσει τους οδηγούς, κυρίως τους ξένους που θα ψάχνονται, ενώ οι κάτοικοι της Ανθήλης διαμαρτύρονται γιατί για να έρθουν στη Λαμία και να επιτρέψουν στο χωριό τους, θα πρέπει να κάνουν περισσότερα χιλιόμετρα από πριν.

Πρόβλημα υπάρχει επίσης και τα δρομολόγια του Αστικού Κτελ στην Ανθήλη, αφού θα πρέπει να γίνονται από τον κόμβο της Αγίας Παρασκευής και έτσι δεν θα μπορούν να εξυπηρετούνται οι επιβάτες που έπαιρναν το συγκεκριμένο λεωφορείο για να κατέβουν στο Εφετείο και την ευρύτερη περιοχή της ΠΕΛ.

Σήμερα στις 11:00΄ το πρωί θα έρθει στη Λαμία ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών Στράτος Σιμόπουλος, για να παραδώσει στην κυκλοφορία το κομμάτι της εθνικής από την Ανθήλη μέχρι το κόμβο της Λαμίας (ρεύμα προς Θεσ/κη), καθώς επίσης και για να επιθεωρήσει την πορεία των έργων που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή.

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μαζί με όλα αυτά έρχονται και καινούργια μετωπικά διόδια έξω από τη Λαμία, στη θέση "Μαυρομαντηλα", καθώς επίσης και πολλά πλευρικά διόδια σχεδόν σε όλους τους κόμβους.

Και όλα αυτά χωρίς να υπάρχει η κατάλληλη υποδομή με ασφαλείς παράδρομους στο οδικό δίκτυο.

Κάνεις δεν ενδιαφέρεται για τη Φθιώτιδα, που έχει υπερφορτωθεί με τους σταθμούς των διοδίων, σε σχέση με άλλες περιοχές.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προπληρώνουμε, και μάλιστα αδρά, τους δρόμους που θα γίνουν.




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB