• Εκτύπωση

Κυκλοφοριακό κομφούζιο με τις αλλαγές στις εισόδους της Λαμίας - Πως θα αποφύγετε την ταλαιπωρία


Γολγοθάς για τους οδηγούς αφού όλη η κίνηση πέφτει τώρα στην είσοδο της Αγίας Παρασκευής (ΒΙΠΕ), στην οδό Στυλίδος και στα φανάρια της Ξηριώτισσας - Στο πόδι και η τροχαία, που προσπαθεί να βοηθήσει όσο μπορεί τους οδηγούς....

Οι οδηγοί που έρχονται από Αθήνα προς Λαμία, θα πρέπει να ξεχάσουν την είσοδο της πόλης που ήξεραν μέχρι σήμερα. Λόγω των έργων και της κατασκευής του ανισόπεδου κόμβου στο συγκεκριμένο σημείο, η είσοδος έκλεισε για αρκετό καιρό.

Οι δυο επιλογές που θα έχουν οι οδηγοί για να μπουν στη Λαμία θα είναι:

Α) Ο κόμβος της Αγίας Παρασκευής στη βιομηχανική περιοχή
Β) Ο κόμβος του Μπράλου, μέσα από Δαμάστα, Ηράκλεια, κλπ.


Επειδή όμως οι περισσότεροι οδηγοί δεν γνωρίζουν την διαδρομή μεσα από Δαμάστα κλπ, το μεγαλύτερο βαρος πεφτει στην εισοδο της Αγίας Παρασκευής στο κόμβο της ΒΙΠΕ.

Ετσι λοιπόν από το πρωί γίνεται χαμός στην οδό Στυλίδος, από τον κόμβο της ΒΙΠΕ μέχρι και τα φαναρια της Ξηριώτισσας, αφου εκτός από τα οχήματα που εσι κι΄ αλλιως δεχόταν, τωρα προστέθηκαν και αυτά που ερχονται από Αθήνα και θελουν να πάνε προς Λαμία, Δομοκό, Καρδίτσα, Καλαμπάκα, Τρίκαλα κλπ.

Γι αυτό λοιπόν θα είναι φρονιμότερο να αποφευγετε με καθε τρόπο την ειδοδο της Αγίας Παρασκευής και να προτιμάτε αυτη της Δαμάστας από τον κόμβο του Μπράλλου, εστω κι αν κανετε περισσότερα χιλιομετρα, αφου θα αποφύγετε το μποτιλιάρισμα.




Η τροχαία θα είναι στο πόδι για να βοηθήσει τους οδηγούς, κυρίως τους ξένους που θα ψάχνονται, ενώ οι κάτοικοι της Ανθήλης διαμαρτύρονται γιατί για να έρθουν στη Λαμία και να επιτρέψουν στο χωριό τους, θα πρέπει να κάνουν περισσότερα χιλιόμετρα από πριν.

Πρόβλημα υπάρχει επίσης και τα δρομολόγια του Αστικού Κτελ στην Ανθήλη, αφού θα πρέπει να γίνονται από τον κόμβο της Αγίας Παρασκευής και έτσι δεν θα μπορούν να εξυπηρετούνται ι επιβάτες που έπαιρναν το συγκεκριμένο λεωφορείο για να κατέβουν στο Εφετείο και την ευρύτερη περιοχή της ΠΕΛ.

 "Θερμή" υποδοχή στο Γ.Γ. Δημοσίων Έργων από τους κατοίκους της Ανθήλης που έκλεισαν την εθνική (ΒΙΝΤΕΟ)



Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB