• Εκτύπωση

Europa League: Μεγάλη νίκη για τον Ατρόμητο - Δεν τα κατάφερε ο Αστέρας Τρίπολης



Οι Περιστεριώτες νίκησαν 2-1 εκτός έδρας τη Σαράγιεβο - Η ομάδα του Βεργέτη γνώρισε την ήττα στη Γερμανία από τη Μάιντς με 1-0

Οι Περιστεριώτες νίκησαν 2-1 εκτός έδρας τη Σαράγιεβο - Η ομάδα του Βεργέτη γνώρισε την ήττα στη Γερμανία από τη Μάιντς με 1-0
Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Europa League είναι ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες, παρότι δεν πάτησαν γκάζι στην Βοσνία, ήταν απόλυτα εύστοχοι και πήραν τη νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στην Σαράγεβο.

Ο Φυντανίδης άνοιξε το σκορ στο 11’ για την ομάδα του Παράσχου, που στάθηκε άτυχη καθώς στο 26’ δέχθηκε την ισοφάριση έπειτα από σουτ του Πουτζιγκάτσα, που κόντραρε σε δύο παίκτες. Οι Βόσνιοι ξεθάρρεψαν πίστεψαν πως θα έκαναν την ζημιά, όμως ο Ατρόμητος ήταν αυτός που χαμογέλασε στο τέλος. Ο Βαγγέλης Νάστος με ψύχραιμο πλασέ στο 75’ έκανε το 2-1 και χάρισε τη νίκη και το ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Έτσι, πλέον τα πράγματα εξαρτώνται μόνο από τα πόδια της ομάδας του Περιστερίου, που την επόμενη Πέμπτη καλείται να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης στην έδρα της.

Αντίθετα ο Αστέρας Τρίπολης δεν τα κατάφερε στη Γερμανία. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ίχε δοκάρι, είχε απίστευτη ευκαιρία με τον Ντε Μπλάσις, «πάτησε» στο πρώτο ημίχρονο την Μάιντς, αλλά έχασε με 1-0 (ο Οκαζάκι το γκολ) κι έκανε εξαιρετική δύσκολο το έργο της για τη ρεβάνς της Τρίπολης!

Κορυφαίος για την ελληνική ομάδα ο Μπαντιμπαγκά, ο οποίος χειροκροτήθηκε (!) από το κοινό των γηπεδούχων στο 81', όταν έγινε αλλαγή.

protothema.gr




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB