• Εκτύπωση

“Ερυθρόλευκος” ο Μποτία - “Τα πάντα για έναν σπουδαίο Ολυμπιακό” (VIDEO)



Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Αλμπέρτο Μποτία από τη Σεβίλλη. Οι πρώτες δηλώσεις του Ισπανού αμυντικού...


Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και με την… βούλα από την Παρασκευή ο Αλμπέρτο Μποτία, όπως ανακοινώθηκε από την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ.

Ο Ισπανός αμυντικός περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα της Παρασκευής οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία.»

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ισπανός άσος μίλησε στο OlympiacosTV για τους στόχους του με τους Πειραιώτες και δήλωσε αποφασισμένος να τους βοηθήσει να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά!



«Είμαι πολύ χαρούμενος, έρχομαι στην ομάδα με στόχο να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Έχω πολλή όρεξη για δουλειά και θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ, για να «μεγαλώσει» ακόμα περισσότερο ο σύλλογος», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη σπουδαία συνεργασία του Ολυμπιακού με τη UNICEF:

«Η συνεργασία του Ολυμπιακού με τη UNICEF είναι μια πολύ ωραία κίνηση με στόχο τη βοήθεια των συνανθρώπων μας. Συμβάλλει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, βοηθά πραγματικά και πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ όμορφο».

Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας, δίνοντας υπόσχεση για έναν ακόμα καλύτερο Ολυμπιακό:

«Έρχομαι με μεγάλη όρεξη για δουλειά, προκειμένου να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο. Είμαι σίγουρος ότι φέτος θα δούμε έναν σπουδαίο Ολυμπιακό κι εγώ θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα».

newsit.gr







Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB