• Εκτύπωση

Ουκρανία: Εκατομμυριούχος πουλάει την Ρολς Ρόις του για να χρηματοδοτήσει το στρατό


Ο Βιάτσεσλαβ Λονσταντινόφσκι πέταξε τα ακριβά κοστούμια και φόρεσε τη στολή παραλλαγής για να βρεθεί στο πλευρό των Ουκρανών στρατιωτών

 Μπορεί να έκανε βουτιές στα πλούτη όπως ο Σκρουτζ Μακ Ντακ, όμως, ο Ουκρανός εκατομμυριούχος Βιάτσεσλαβ Λονσταντινόφσκι, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη χλιδή και να ενταχθεί στον ουκρανικό στρατό για να πολεμήσει τους φιλορώσους της ανατολικής Ουκρανίας.

Ο 53χρονος από το Κίεβο που βρίσκεται στην 44η θέση των πιο πλούσιων της χώρας του, και ασχολείται με την εστίαση, πέταξε τα ακριβά κοστούμια και φόρεσε τη στολή παραλλαγής για να αντιμετωπίσει τους αυτονομιστές.

Μάλιστα, για να ενισχύσει το στρατό πούλησε τη Ρολς Ρόις του και έστειλε τα χρήματα για εξοπλισμό, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Την είδηση για την αλλαγή στη ζωή του, έδωσε ο ίδιος μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook όταν με μία φωτογραφία που απεικονίζει τον ίδιο και την καλλονή σύντροφό του στο εσωτερικό του πολυτελούς αυτοκινήτου ανακοίνωνε πως πρόκειται να το πουλήσει για να προσφέρει στο στρατό.

«Rolls-Royce Phantom… Στο παρελθόν ήταν σύμβολο επιτυχίας. Τώρα, οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει. Είμαι έτοιμος να την πουλήσω για να αγοράσω τον εξοπλισμό που χρειάζεται για τον στρατό μας», έγραφε στο προφίλ του.

Πλέον κοιμάται στους κοιτώνες μαζί με τους υπόλοιπους στρατιώτες στο Ντόνμπας και ενημερώνει τους φίλους του στο Facebook γράφοντας ότι έφτασε και στο σημείο της αεροπορικής τραγωδίας μετά την κατάρριψη του Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών.


«Φίλοι, σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Είναι αλήθεια, είμαι καθοδόν. Αυτοί που αγωνίζονται εκεί είναι πραγματικοί ήρωες», ανέφερε ο εκατομμυριούχος, ο οποίος μαζί με τον δίδυμο αδελφό του το 2006 είχε πέσει θύμα απόπειρας δολοφονίας από τη ρωσική μαφία ενώ βρισκόταν στην Νέα Υόρκη.

 









 

protothema.gr

 


Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB