• Εκτύπωση

Οδηγοί προσοχή: Ο Γολγοθάς των εξοδούχων του περνάει από τη Λαμία - Πως θα αποφύγετε την ταλαιπωρία (ΒΙΝΤΕΟ)


Τα έργα και η επιπολαιότητα των υπευθύνων ταλαιπωρούν χιλιάδες οδηγούς και επιβάτες - Τι πρέπει να προσέξουν όσοι θα ταξιδέψουν προς Λαμία, Ευρυτανία, Δομοκό, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Καλαμπάκα κλπ, για να αποφύγουν τη μεγάλη ταλαιπωρία...

Η τροχαία θα είναι στο πόδι όλες αυτές τις ημέρες, για να βοηθήσει στην ομαλή έξοδο των εκδρομέων για τον Δεκαπενταύγουστο, ωστόσο αυτό σε ορισμένες περιπτώσεις δεν είναι αρκετό, αφού οι συνθήκες είναι τέτοιες, που οι οδηγοί πρέπει να είναι οπλισμένοι με μεγάλη υπομονή.

Που είναι το πρόβλημα
Λόγω των έργων που εκτελούνται στην εθνική οδό έξω από τη Λαμία, έχει κλείσει η κεντρική είσοδος της πόλης (ο κόμβος της εισόδου από Αθήνα). Έτσι λοιπόν ο κύριος όγκος των οχημάτων έχει ως μοναδική είσοδο τον κόμβο της Αγ. Παρασκευής στη ΒΙΠΕ.

Οι ουρές που δημιουργούνται τις ώρες αιχμής στην ανατολική είσοδο της Λαμίας είναι μεγάλες και φυσικά με το κύμα των εξοδούχων του Δεκαπενταύγουστου η κίνηση θα πολλαπλασιαστεί.

Δυστυχώς οι αρμόδιοι δεν έχουν φροντίσει να υπάρχει η κατάλληλη σήμανση για να βοηθούν τους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι "ψάχνονται" αφού δεν γνωρίζουν τη νέα διαδρομή.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του ιδιοκτήτη του γνωστού μανάβικου στα φανάρια της Νέας Μαγνησίας στη Λαμία.



Ο Χρήστος Παρδάλης δεν προλάβαινε να απαντήσει στους οδηγούς και αναγκάστηκε να φτιάξει μια πρόχειρη πινακίδα που να λέει ότι στο επόμενο φανάρι στρίβετε δεξιά για Δομοκό, Καρδίτσα, Τρίκαλα κλπ.

Δείτε το βίντεο:



Οδηγίες προς διερχόμενους οδηγούς

Όσοι έρχονται από Αθήνα και θέλουν να μπουν στη Λαμία, είτε πάνε προς Καρπενήσι, είτε προς άλλες Θεσσαλικές πόλεις, καλό θα είναι να μπαίνουν από τον κόμβο του Μπράλου και να ακολουθούν τις πινακίδες προς Δαμάστα - Ηράκλεια - Λαμία.

Με αυτό το τρόπο είναι βέβαιο ότι θα αποφύγουν τη μεγαλύτερη ταλαιπωρία, άσχετα αν κάνουν λίγα χιλιόμετρα παραπάνω. Επίσης όσοι έρχονται από Ράχες, Στυλίδα, Γλύφα. κλπ, καλό θα είναι να αποφεύγουν τον κόμβο της Αγ. Παρασκευής και να προτιμούν τον παλιό δρόμο Στυλίδας - Λαμίας.

Οπλιστείτε με υπομονή και καλό ταξίδι...

Υ.Γ. Μην έχετε την ελπίδα ότι επειδή θα ταλαιπωρηθείτε δεν θα πληρώσετε τσουχτερά διόδια. Αντίθετα ο νομός Φθώτιδας έχει τους περισσότερους σταθμούς διοδίων και ετοιμάζονται και άλλοι. Βοήθειά μας.










Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB