• Εκτύπωση

Πτώμα σκύλου σε αποσύνθεση στην είσοδο του ΟΚΑΝΑ στο νοσοκομείο Λαμίας


Αγαπητοί συμπολίτες...θα ήθελα να καταγγείλω την πλήρη προχειρότητα που επικρατεί σε αυτό το κράτος και δη σε αυτόν το δήμο.

Χθες καθώς πήγαινα για την εργασία μου η οποία είναι στο Νοσοκομείο Λάμιας και ιδιαίτερα στον ΟΚΑΝΑ όπου στεγάζεται άμεσα στο χώρο του Νοσοκομείου, αντίκρισα ακριβώς στην είσοδο της Μονάδας, το πτώμα ενός σκύλου. Η οσμή ήταν ανυπόφορη.

Οι αρμόδιοι του ΟΚΑΝΑ ειδοποίησαν με τη σειρά τους το τμήμα καθαριότητας να περισυλλέξουν το σε αποσύνθεση πτώμα του σκύλου αμεσα διοτι ο κίνδυνος για τα μικρόβια από την αποσύνθεση ήταν μεγάλος. Καμία ενέργεια δεν έγινε από μέρους της Καθαριότητας αφου όπως ισχυρίστηκαν το εν λόγω πτώμα δεν ήταν της αρμοδιότητας τους λόγω παρατεταμένης σήψης.

Αργότερα με εντολή του γραφείου του Διοικητή του Νοσοκομείου κλήθηκε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Λαμιέων να έρθει να απομακρύνει το άτυχο ζώο. Αφού ήρθε κι έκανε έλεγχο το συνεργείο έφυγε επιστρέφοντας μετά από λίγο με ένα φορτηγάκι γεμάτο την καρότσα του με χώμα.

Προς έκπληξή μου ρώτησα προς τι το χώμα και η απάντηση των εργατών ήταν πως πρέπει να ρίξουν χώμα πάνω από το πτώμα διοτι δεν μπορούν να το πάρουν λόγω της αποσύνθεσής του, και ότι θα το αφήσουν στο σημείο εκείνο σκεπάζοντάς το με λίγο χώμα, έως ότου αποσυντεθεί τελείως. Δηλαδή με λίγα λόγια να μείνουν τα κόκαλα.

Έκπληκτη τους εξήγησα πως ο χώρος δεν είναι για να αφεθεί το νεκρό ζώο και πως στο χώρο αυτό έρχονται μέλη άρρωστα για τη θεραπεία τους, με προβλήματα υγείας. Και πάλι η απάντησή τους ήταν πως δεν μαζεύουν νεκρά ζώα όταν έχει περάσει μια ή δυο μέρες από την ώρα που πέθαναν.

Δηλαδή κύριε Δήμαρχε ή αρμόδιε προϊστάμενε, ή δεν ξέρω ποιος άλλος έχει την ευθύνη αυτή, εάν στην πόρτα σας ήταν ένα νεκρό ζώο και λείπατε και το είδατε μετά από τρεις ημέρες, θα το αφήνατε επί τόσες μέρες έως ότου μείνουν τα κόκαλά του θαμμένο κάτω από λίγο χώμα;

Η δυσοσμία παρεμπιπτόντως, ήταν ακόμα έντονη. Παρακαλώ ας κάνει κάτι κάποιος.

Κίνδυνος μόλυνσης σε χώρο Νοσοκομείου και ιδιαιτέρα στην είσοδο του ΟΚΑΝΑ και την Ψυχιατρικοί Μονάδα.

Ευχαριστώ!




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB