• Εκτύπωση

Άγριο έγκλημα: Τους εκτέλεσαν με καραμπίνα και τους πέταξαν στη χαράδρα- ΦΩΤΟ



- Γνώριζαν τα θύματα τους δολοφόνους τους λέει η αστυνομία
- Τα κορμιά των άτυχων νεαρών φέρουν πολλά τραύματα από σφαίρες
- Ξεκινάει νέο θρίλερ μετά τις αποκαλύψεις για έγκλημα στην Καρδαμύλη

Τους πιο άσχημους φόβους επιβεβαίωσε η έρευνα που έγινε στο σημείο όπου εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ που κατέβηκαν στη δύσβατο μέρος όπου είχαν εντοπιστεί τα δύο κορμιά βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Τα σώματα του 25χρονου και του 26χρονου που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν και έφυγαν από την Καρδαμύλη με προορισμό την Καλαμάτα έφεραν πολλαπλά τραύματα από πυροβόλο όπλο στο σώμα και το κεφάλι.

Στο σημείο βρέθηκε ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για πυροβολισμούς, ενώ αναγνωρίστηκε και η ταυτότητα των δύο νεαρών.
 

Οι δύο φίλοι σε παλιότερη φωτογραφία - Πηγή  tharrosnews.gr
Οι δύο φίλοι σε παλαιότερη φωτογραφία - Πηγή tharrosnews.gr

Οι πληροφορίες του newsit λένε ότι οι δύο άνδρες δέχθηκαν βροχή πυροβολισμών. Έχουν πολλαπλά τραύματα σε όλο το σώμα, αλλά και στο κεφάλι όπου όπως φαίνεται οι δολοφόνοι τους τους έριξαν και τη χαριστική βολή.

Οι πληροφορίες του newsit λένε μάλιστα ότι δεν έχει εντοπιστεί και η μηχανή των δύο νεαρών, ενώ έμπειροι αστυνομικοί μιλούν για έγκλημα από ανθρώπους που τα δύο θύματα γνώριζαν.

Τώρα ξεκινάει νέος κύκλος ερευνών, οι αστυνομικοί θα ξεκινήσουν από το συγγενικό και εργασιακό τους π[εριβάλλον για να αρχίσουν να ξετυλίγουν την άκρη του νήματος.

Ο ένας από τους δύο νεαρούς δήλωνε στο facebook ότι εργαζόταν ως σύμβουλος διατροφής, ενώ είχε κάνει τατουάζ με σβάστικες και εθνικιστικά συνθήματα.
 

 

newsit.gr / thetoc.gr




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB