• Εκτύπωση

One man... Μπεργκ στη Λεωφόρο! Στους ομίλους ο Παναθηναϊκός



Η Μίντιλαντ προηγήθηκε στη Λεωφόρο αλλά το χατ τρικ σε 25 λεπτά του Μάρκους Μπεργκ και το αυτογκόλ του Λάουριντσεν στο φινάλε έστειλαν από τώρα τον Παναθηναϊκό στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι δύο ομάδες.


Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με ξεκάθαρη φιλοσοφία να πιέσει την άμυνα της Μίντιλαντ από το 10 λεπτό, ωστόσο η αδράνεια των αμυντικών και του Κοτσόλη έφεραν τους Δανούς να προηγούνται στο 14ο λεπτό με το μακρινό φάουλ του Λαούριντσεν.

Η αντίδραση των “πράσινων”, όμως, ήταν άμεση. Στο 20ο λεπτό ο Σβιατσένκο ανέτρεψε τον Καρέλη μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι και ο Μπεργκ ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-1.

Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι ο Μπεργκ χτύπησε για δεύτερη φορά και μετά την παράλληλη μπαλιά του Καρέλη έκανε το 2-1.

Η ομάδα του Αναστασίου κυριαρχούσε πια σε όλα τα σημεία του γηπέδου και το τρίτο γκολ φαινόταν θέμα χρόνου. Αυτό ήρθε στο 45ο λεπτό όταν από την σέντρα του Τριανταφυλλόπουλου ο Μπεργκ με εξαιρετικό τελείωμα πέτυχε το τρίτο του προσωπικό γκολ και της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, ωστόσο ο Καρέλης στο 47΄ και ο Μπεργκ στο 49΄δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από θέση τετ α τετ. Τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα για το “τριφύλλι” όταν στο 58΄ο Σβιατσένκο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με την Μίντιλαντ να είναι εντελώς ακίνδυνη, ενώ με στο 80ο λεπτό έμεινε και ο Παναθηναϊκός με 10 παίκτες καθώς ο Τριανταφυλλόπουλος έφυγε για τα αποδυτήρια έχοντας δει δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε 4 λεπτά.

Αν υπήρχε μία αμφιβολία για την πρόκριση ξεκαθάρισε στο 89΄ όταν ο Νάνο έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και ο Μπεργκ από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 που μετατρέπει την ρεβάνς σε διαδικαστικό χαρακτήρα. Πάντως η Ουέφα το χρέωσε ως αυτογκόλ στον Λαούριντσεν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Σίλντενφελντ, Μέντες, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Λαγός (77’ λ.τ. Μπούι), Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας (66’ Ατζαγκούν), Καρέλης (77’ Πέτριτς), Μπεργκ.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: Χόγκαρντ, Πούλσεν, Ράσμουσεν (23’ λ.τ. Ονουάτσου, 84’ Γιάνσεν), Λαούριντσεν, Σβιατσένκο, Ντίκα, Μπάνγκααρντ, Σίστο, Χασάν (59’ Λάρσεν), Ουζουτσούκου, Ιγκμπούν.

newsit,gr




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB