Παρουσίαση βιβλίου του Θεόδωρου Καραγιάννη «ΟΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ» στο Κακογιάννειο Αστεροσχολείο Υπάτης


Ο Εκπολιτιστικός - Επιμορφωτικός Σύλλογος Υπαταίων «ΟΙ ΑΙΝΙΑΝΕΣ» σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του συντοπίτη μας, Θεόδωρου Καραγιάννη με τίτλο «ΟΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ», το Σάββατο 23 Αυγούστου 2014, ώρα 20.00 στο Αμφιθέατρο του Κακογιάννειου Αστεροσχολείου Υπάτης.

Πρόκειται για ένα ιστορικό μυθιστόρημα στις σελίδες του οποίου παρουσιάζονται με γλαφυρότητα, αλλά και ντοκουμέντα, καταστάσεις που διαδραματίστηκαν την αδυσώπητη περίοδο του Εμφυλίου Πολέμου. Με αντικειμενικότητα και πρόθεση συμφιλίωσης ο συγγραφέας καταγράφει τα γεγονότα, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ένας από τους ήρωες του «όταν η ιστορία γράφεται σε χρονική απόσταση από τα συμβάντα, γίνεται και δικαιότερη και πιο αντικειμενική».

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι δικηγόροι κκ. Κώστας Κεφαλάς και Γιάννης Κατσίμπρας.

Ο Θεόδωρος Καραγιάννης, δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω και συγγραφέας, γεννήθηκε στο Λυχνό Υπάτης και ήταν πάντα ενεργά παρών στους αγώνες για την δημοκρατία και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Έχει δημοσιεύσει νομικές εργασίες, επιφυλλίδες και δοκίμια πολιτικού, κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου, ενώ αρθρογραφεί περιστασιακά στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Παράλληλα, έχει αναπτύξει έντονη πολιτιστική δραστηριότητα στην περιοχή της Υπάτης.
 



Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB