• Εκτύπωση

House of English: Αλλάζουμε τη διδασκαλία της ξένης γλώσσας!


 

Ενημερωθείτε τώρα για το Δωρεάν Summer Camp για Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά, που θα γίνει από 1η μέχρι 5 Σεπτεμβρίου!!!

Αγαπητοί γονείς/μαθητές,

Σας καλωσορίζουμε στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών "House Of English" και σας ευχόμαστε μια ευχάριστη και δημιουργική σχολική χρονιά.

Δημιουργήσαμε ένα ξεχωριστό χώρο και ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών, με σκοπό να αλλάξουμε τα δεδομένα στην ξενόγλωσση εκπαίδευση.

Στόχος μας είναι να εμβαθύνουμε όχι μόνο στη χρήση μιας ξένης γλώσσας, αλλά και στο ιστορικό και κοινωνικό της πλαίσιο. Θέλουμε οι σπουδαστές μας να μάθουν να σκέπτονται και να δρουν σύμφωνα με αυτή, τη στιγμή που τη μιλάνε, χωρίς απλά να παράγουν σωστές γραμματικά, "ξύλινες" προτάσεις.




Τα τελευταία χρόνια η απόκτηση ενός οποιουδήποτε πτυχίου ακόμα και με αμφίβολη αναγνώριση έχει γίνει αυτοσκοπός και η πραγματική κατάκτηση της ξένης γλώσσας έχει περάσει στο περιθώριο. Αυτό συμβαίνει γιατί η διδασκαλία της χρόνια τώρα έχει επικεντρωθεί στην στείρα εκμάθηση Γραμματικής και Λεξιλογίου χωρίς έμφαση στις παραγωγικές δεξιότητές της.

Από την πλευρά μας προτείνουμε μια διαφορετική προσέγγιση της γλώσσας όπου το “πτυχίο” δεν είναι ο μοναδικός στόχος και η γρήγορη απόκτησή του δεν είναι απαραίτητα απόδειξη της επαρκούς γνώσης της διδασκόμενης γλώσσας.




Προσεγγίζουμε τη γλώσσα βιωματικά, με κατασκευή projects, κουκλοθέατρο για τους μικρούς μαθητές, συνεχή χρήση ξενόγλωσσων ταινιών και ντοκιμαντέρ προσαρμοσμένων στο πλάνο του μαθήματος, μαθήματα κουλτούρας, ιστορίας και πολιτισμού.

Στόχος μας οι μαθητές μας να μπορούν να χειριστούν με ευχέρεια προφορικό και γραπτό λόγο χρόνια μετά την απόκτηση των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας.

Σύμφωνα με την ψυχογλωσσολογία για να αποκτηθεί άριστη προφορά και βιωματική κατανόηση της Γραμματικής η επαφή με την ξένη γλώσσα θα πρέπει να αρχίσει πριν τα έξι χρόνια.



Στον χώρο μας λειτουργούν τμήματα νηπιακά (4-5 ετών) και pre-junior (5-6 ετών) που μέσω ευχάριστων δραστηριοτήτων και πρωτοποριακών μεθόδων εμφυσείται στο παιδί η γλώσσα με στόχο να φτάσει στο μέλλον να την χρησιμοποιεί σχεδόν σαν την μητρική του.

Εκτός από τμήματα Αγγλικής γλώσσας, λειτουργούν τμήματα Γαλλικών, Γερμανικών, Ισπανικών και Ιταλικών για παιδιά ΚΑΙ ενήλικες.

Οι συνεργάτες μας είναι έμπειροι καθηγητές που μοιράζονται μαζί μας το όραμα για μία αλλαγή στον τρόπο εκμάθησης της ξένης γλώσσας. Προσφέρουμε ακόμα έκπτωση 30% στην δεύτερη ξένη γλώσσα και στο δεύτερο παιδί!




Για μια πρώτη γνωριμία με την γλώσσα της προτίμησής σας και τον χώρο μας, σας καλούμε στο Δωρεάν Summer Camp για Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά από 1-5/9.

Δηλώσεις συμμετοχής στο χώρο μας Κοραή 1 & Σκληβανιώτη ή στο 2231 302256.

Εγγραφές Καθημερινά 10-1 & 6-9.


Γιατί η ξένη γλώσσα είναι επένδυση για το μέλλον κι όχι απλά ένας σταθμός!

Με εκτίμηση,

Ελισάβετ Βέλιου
Αποφ. Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Α.Π.Θ.)
MA University of Bristol, UK


Αργύρης Τζίμας
Καθηγητής Αγγλικής Γλώσσας
Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό (Ε.Α.Π.)


 



Κέντρο Ξένων Γλωσσών "House Of English"

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!!!




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB