• Εκτύπωση

Άφησαν τον όμηρο οι ληστές που διέφυγαν με ταχύπλοο και λεία 300 χιλιάδες ευρώ



Σε παραλία του Κιάτου ελευθέρωσαν οι ληστές τον ταμία που κρατούσαν όμηρο....

Με το δάκτυλο στη σκανδάλη οι αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας αλλά και της Στερεάς.

Με ταχύπλοο διέφυγαν οι τρεις πάνοπλοι ληστές που πήραν μαζί τους τον ταμία της τράπεζας και τον απελευθέρωσαν όταν έφτασαν στις κορινθιακές ακτές.

Οι δράστες, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν τρεις βαριά οπλισμένοι με αυτόματο ο ένας και πιστόλια οι άλλοι δυο,  αλλά πιθανότατα διέθεταν και τέταρτο συνεργό, περίμεναν αρκετή ώρα μέσα στη τράπεζα ώσπου να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο που λειτουργούσε με χρονοκαθυστέρηση.

Άρπαξαν από μέσα γύρω στα 300.000 ευρώ, αλλά πίστεψαν ότι πατήθηκε το μπουτόν του συναγερμού και έφυγαν βιαστικά, παίρνοντας μαζί τους τον υπάλληλο.

Επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο διαφυγής και κατευθύνθηκαν προς την παραλία, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες τους περίμενε ένας ακόμη συνεργός τους με φουσκωτό. Άγνωστο παραμένει αν ο ταμίας αφέθηκε ελεύθερος ή όχι.

Νωρίτερα, είχαν βάλει φωτιά στο τζιπ μάρκας Toyota Rav4 με το οποίο διέφυγαν από την τράπεζα, για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Ο τύπος του οχήματος παραπέμπει στον δραπέτη Βασίλη Παλαιοκώστα που προτιμά τέτοιου είδους τζιπ για τις ληστείες που διαπράττει!

Με αφορμή το γεγονός ότι οι ληστές ήταν μεταμφιεσμένοι και με δεδομένη την πεποίθηση των αστυνομικών για τις σχέσεις του «Φαντομά» με άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, ενημερώνεται διαρκώς η Αντιτρομοκρατική για την εξέλιξη των ερευνών.





Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB