• Εκτύπωση

Καυτό Σαββατοκύριακο με τον υδράργυρο να φτάνει μεχρι και τους 40 βαθμούς


Καυτό κυριολεκτικά θα είναι το Σαββατοκύριακο καθώς ο υδράργυρος θα αγγίξει κατά τόπους και τους 40 βαθμούς Κελσίου. Από την Κυριακή το απόγευμα αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, στη βόρεια Ελλάδα και από τη Δευτέρα στην υπόλοιπη χώρα.

Δείτε τις θερμοκρσίες του Σαββατοκύριακου σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα νοτιότερα δυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 38 και κατά τόπους 39 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Αίθριος, ηλιόλουστος και ζεστός θα είναι σήμερα ο καιρός στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 38 βαθμούς Κελσίου (στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη) και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με εξαίρεση τις πρόσκαιρες νεφώσεις που θα αναπτυχθούν το απόγευμα στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και τις απογευματινές ώρες νότιοι μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως, στα ορεινά, τις απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με αυξημένη υγρασία και χαμηλές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και τα παραθαλάσσια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 και στα νοτιά 5 τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο και τα νησιά του Ιονίου η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Αίθριος καιρός, άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί εντάσεως 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 24 έως 35 και τοπικά στην Κρήτη έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιά βορειοδυτικοί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και την Κυριακή. Ωστόσο από το μεσημέρι και μετά στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά αναμένονται τοπικές νεφώσεις και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά, αλλά στην υπόλοιπη χώρα θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα.




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB