• Εκτύπωση

Καταγγελία του Φιλοζωικού Φθιώτιδας για πνιγμό σκύλου και δηλητηριάσεις στην ανατολική Φθιώτιδα


Μέσα σε λίγες μέρες στο Δήμο Στυλίδας έγιναν τα εξής αποτρόπαια περιστατικά.

1. Δηλητηρίαση αδέσποτων σκύλων στο Μαρίνι. Είναι ένα φαινόμενο που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο το Δεκαπενταύγουστο. Προφανώς από τους ίδιους δράστες κάθε φορά.

2. Δηλητηρίαση δεσποζόμενων και αδέσποτων σκύλων μέσα στη Στυλίδα.

3. Πρωτοφανής «μαφιόζικου τύπου» μέθοδος πνιγμού σκύλου στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, ο οποίος βρέθηκε με δεμένα τα πόδια και βαρίδι στο λαιμό.
Και διερωτόμαστε : Είναι τυχαία όλα αυτά τα περιστατικά?

Πρόκειται για τον ίδιο ή τους ίδιους δράστες, ή πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο κάποιου-ων διεστραμμένων εγκεφάλων?

Δεν ξεχνούμε πως πριν αρκετά χρόνια βρέθηκε κάτοικος Αγίας Μαρίνας που έχτισε σκύλα με τα κουτάβια της στην παραλία......

Ένας τουριστικός Δήμος στον οποίο συμβαίνουν τέτοια περιστατικά, τα οποία μαθαίνονται μέσω του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο, δυσφημείται και διώχνει τουρίστες φιλόζωους και μη και ιδιαίτερα από ξένες χώρες όπου το επίπεδο της φιλοζωίας είναι πολύ υψηλό.

Ποια είναι η διαπαιδαγώγηση του Δήμου στους δημότες του σχετικά με τα αδέσποτα ζώα, που οι ίδιοι οι κάτοικοι δημιουργούν?

Πότε επιτέλους ο Δήμος Στυλίδας θα εφαρμόσει το νόμο ιδρύοντας δημοτικό κτηνιατρείο και θα οργανώσει πρόγραμμα εμβολιασμού και στειρώσεων?

Η μόνιμη δικαιολογία «δεν έχουμε χρήματα» είναι τουλάχιστον αστεία, όταν λύσεις ανέξοδες υπάρχουν, αρκεί να υπάρξει ενδιαφέρον και απόφαση για δουλειά.


Για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος
Αγγέλα Μπαρτσιώκα




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB