• Εκτύπωση

Βραβεύτηκε για 4η συνεχή χρονιά το IEEE University of Thessaly (Lamia) Student Branch για τις δράσεις του 2013-2014


Για 4η συνεχόμενη χρονιά το IEEE University of Thessaly (Lamia) Student Branch (Φοιτητικό Παράρτημα του Ινστιτούτου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικώντου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λαμία) έλαβε το βραβείο “IEEE Regional Exemplary Student Branch Award”.

Το βραβείο αυτό αποτελεί παγκόσμια ανάδειξη και επιβράβευση για τις δραστηριότητές του κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

Ενδεικτικές δραστηριότητες είναι η διοργάνωσητης5ης διημερίδας μεθέμα “Βιοϊατρική Μηχανική: Τάσεις, Έρευνα και ΣύγχρονεςΤεχνολογίες”, η εθελοντική συμμετοχή στη διοργάνωση του “Lamia Night Run”, η διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας στο χώρο του Πανεπιστημίου, η διοργάνωση σεμιναρίων με στόχο την εκπαίδευση φοιτητών στη δημιουργία ιστοσελίδων, καθώς και η επίσκεψη σε Λύκεια της Λαμίας για προσανατολισμό των μαθητών σχετικά με την επιστήμη της Μηχανικής.

Η διεκπεραίωση των δραστηριοτήτων μας και η διάκριση αυτή δε θα ήταν εφικτή χωρίς το ζήλο και τη θέληση των μελών-εθελοντών μας, τις ιδέες και την καθοδήγηση του Ακαδημαϊκού μας Σύμβουλου κ. Ιωάννη Αναγνωστόπουλου, τη χρηματοδότηση των χορηγών των εκδηλώσεων και τη βοήθεια και στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και της Σχολής Θετικών Επιστημών καθώς και τη πολύτιμη βοήθεια Καθηγητών του Τμήματός μας και υπολοίπων της Ελλάδος.

Σας ευχαριστούμε όλους βαθύτατα για τη προσφορά σας και ευελπιστούμε να επιτύχουμε ακόμα περισσότερακατά το επερχόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Περισσότερες πληροφορίεςσχετικάμετο Παράρτημα, καθώς και τιςεκδηλώσεις μας μπορείτε να βρείτεστην επίσημη ιστοσελίδα μας: http://ieee.sci.uth.gr



Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,

Ο Πρόεδρος,
Ιωάννης Μουσμούτης




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB