• Εκτύπωση

Ξεκινούν τα Αγωνιστικά Τμήματα και οι εγγραφές στις Ακαδημίες - Στελεχώθηκε το προπονητικό team



- Πρόσκληση σε συνάντηση γονέων...

Την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου και από ώρα 17.30 καθημερινά και έως 21.00 (πλήν Σαββάτου και Κυριακής) ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες Βόλλευ του ΓΣ ΛΑΜΙΑ.

Στόχος των υπευθύνων της ομάδος είναι η καλύτερη δυνατή ηλικιακή στελέχωση όλων των τμημάτων Ανάπτυξης και Υποδομής και η δημιουργία όσο γίνεται ολιγομελέστερων τμημάτων.

Επίσης η συνεργασία και συνεννόηση με τους γονείς ως προς το ακριβές πρόγραμμα των ωρών των προπονήσεων ώστε να παρέχονται στα παιδιά μας οι καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Ακόμη την Δευτέρα και ώρα 20.00 προγραμματίζεται η πρώτη συνάντηση όλων των αγωνιστικών τμημάτων και των γονέων τους όπου θα γίνει ο πρώτος προγραμματισμός των τμημάτων αυτών.

Η συνάντηση των αθλητών και αθλητριών με τους προπονητές θα γίνει στον χώρο του Βοηθητικού Γυμναστηρίου του Χαλκιοπουλείου Κλειστού Γυμναστηρίου Λαμίας και η συνάντηση με τους γονείς τους θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου στον 1ο όροφο του Γυμναστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι προπονητές όλων των τμημάτων θα είναι την επόμενη περίοδο οι:
1)Αθανάσιος Κατσιγιάννης (Εκπαιδευτικός-Β'Προπονητής της ομάδος Ανδρών)
2)Δημήτριος Ρίζος (Γυμναστής της ομάδος Ανδρών-Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ)
3)Κων/νος Καρβούνης(Αθλητής της ομάδος Ανδρών-Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ)

Τέλος ανακοινώνεται ότι γιά τη νέα περίοδο συνεργάτης του Γυμναστικού θα είναι και η προπονήτρια-Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Ιωάννα Παπαγεωργίου.

Υπεύθυνοι Ακαδημιών - Τηλέφωνα επικοινωνίας και πληροφοριών:
Ελένη Χασιώτη - 6983417543
Ιωάννα Παπαγεωργίου - 6976058127

Προσκαλούνται όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του Γυμναστικού να προσέλθουν μαζί με τους γονείς τους στην πρώτη συνάντηση.




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB