• Εκτύπωση

Έχασε βαθμούς και Μανιάτη, Εντινγκά ο Ολυμπιακός!



Ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα αφού έμεινε στο 1-1 με τον Παναιτωλικό. Αυτό που απασχολεί περισσότερο τους "ερυθρόλευκους" είναι η κατάσταση του Μανιάτη και του Εντινγκά που αποχώρησαν τραυματίες από το γήπεδο.


Ένας κακός Ολυμπιακός άφησε 2 βαθμούς στο Αγρίνιο ενώ δεν αποκλείεται να χάσει για αρκετές ημέρες και τους Μανιάτη, Εντινγκά που αποχώρησαν τραυματίες. Ο Κασάμι έδωσε, προσωρινά, λύση στην ομάδα του Μίτσελ αλλά ο Κούσας με κεφαλιά απάντησε στο 78'. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν οι "ερυθρόλευκοι" λόγω του τραυματισμού του Εντινγκά.

Ο Ολυμπακός ήταν νωθρός στο ματς στο Αγρίνιο και είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Ράφαελ. Ο Παναιτωλικός ήταν πολύ καλά κλεισμένος και στην επίθεση προσπαθούσε μόνο από στημένες μπάλες.

Στο 17΄ο Κούσας έπιασε την κεφαλιά αλλά πριν η μπάλα καταλήξει στην εστία οι αμυντικοί των “ερυθρόλευκων” κατάφεραν να διώξουν.

Ένα σουτ του Εντινγκά στο 38' ήταν ό,τι καλύτερο είχε να δείξει η ομάδα του Μίτσελ στο πρώτο 45λεπτο. Ο Ισπανός τεχνικός έριξε στην αρχή του δεύτερου μέρους τον Κασάμι στη θέση του Ντοσεβί και μετά από δύο λεπτά η αλλαγή του αποδείχθηκε... χρυσή.

Ο Κασάμι εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική προσπάθεια του Ελαμπντελαουί από δεξιά και με κεφαλιά σημείωσε το δεύτερο γκολ του στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Παναιτωλικός δεν τα παράτησε. Στο 57' το σουτ του Κάπελ έφυγε άουτ, ενώ ακόμη μεγαλύτερη στιγμή ήταν αυτή του 62ου λεπτού με τον Κόρμπο να επιχειρεί το πλασέ από καλή θέση αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο Μίτσελ είδε τον Μανιάτη να τραυματίζεται και να αποχωρεί με φορείο, ενώ λίγο αργότερα χτύπησε και ο Εντινγκά. Ο Παναιτωλικός στο 78' βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με την κεφαλιά του Κούσα και οι “ερυθρόλευκοι” έμειναν με 10 παίκτες αφού είχαν ολοκληρώσει τις αλλαγές τους.

Στα τελευταία λεπτά ο Παναιτωλικός ήταν πιο επικίνδυνος αφού βρήκε χώρους και στο 89' απείλησε με το σουτ του Κόρμπου.

Ο Παναιτωλικός πήρε την ισοπαλία και ο Ολυμπιακός περιμένει να δει την κατάσταση των τραυματιών.

Παναιτωλικός: Μπρακάλι, Κουτρομάνος, Κ. Μαρτίνες, Κούσας, Άλβες, Κάπελ (74' Μήλιος), Μαλεζάς, Γοδόϊ, Ν. Μαρτίνες, Μύγας (58' Κόρμπος), Παπουτσογιαννόπουλος (68' Θεοδωρίδης)

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μανιάτης (75' Σαβιόλα), Μποτία, Εντινγκά, Ντουρμάζ (58' Μπουχαλάκης), Τσόρι, Ελαμπντελαουί, Διαμαντάκος, Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Ντοσεβί (46' Κασάμι)

newsit.gr







Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB