• Εκτύπωση

Στον ΑΠΟΕΛ ο Ρίισε



Ένα μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον Τζόν Άρνε Ρίισε έφερε στην Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ.

Η σχετική ανακοίνωση της κυπριακής ομάδας αναφέρει:

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον Νορβηγό ποδοσφαιριστή John Arne Riise. Ο ποδοσφαιριστής ενσωματώνεται άμεσα με την ομάδα.

O John Arne Riise είναι γεννημένος στις 24/09/80 στη Νορβηγία και αποτελεί τον ρέκορντμαν συμμετοχών για την εθνική ομάδα της χώρας του με 110 συμμετοχές.

Αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο εδώ και 14 χρόνια, μετρώντας 234 συμμετοχές με την φανέλα της Λίβερπουλ, 99 συμμετοχές με την φανέλα της Ρόμα και 87 συμμετοχές με την φανέλα της Φούλαμ. Έπαιξε επίσης 73 φορές στο UEFA Champions League.

Αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας με κύριο χαρακτηριστικό, το δυνατό του σουτ και τις εκτελέσεις αράουτ.

Καλωσορίζουμε τον John Arne Riise στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ.

Έχει επιλέξει να αγωνίζεται με τον αριθμό 6.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο 33χρονος Νορβηγός δήλωσε: "Ο κυριότερος λόγος που αποφάσισα να συνεργαστώ με τον ΑΠΟΕΛ είναι επειδή μου προσφέρει μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Το γεγονός ότι αγωνίζεται στο UEFA Champions League και ταυτόχρονα διεκδικεί τους τίτλους στην Κύπρο είναι κάτι που πληροί τις φιλοδοξίες που πάντα έχω ως ποδοσφαιριστής. Για μένα αυτή η συνεργασία είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, για να αγωνιστώ ξανά στο κορυφαίο επίπεδο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων . Ο ΑΠΟΕΛ μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά στο Champions League και αυτό με κάνει πραγματικά χαρούμενο. Είναι κάτι που δεν περίμενα και αυτό με κάνει πολύ ευτυχισμένο. Ο όμιλος μας με Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν και Άγιαξ είναι ένας όμιλος που θα είναι πολύ κλειστός σε ότι αφορά στην πρόκριση και ανυπομονώ να αγωνιστώ μαζί με τον ΑΠΟΕΛ απέναντι σε αυτές τις ομάδες.

Για μένα είναι πάντα στόχος να κερδίζω τρόπαια. Θέλω ως ποδοσφαιριστής να είμαι πάντα νικητής. Μισώ να χάνω. Ο ΑΠΟΕΛ έχει τους ίδιους στόχους με μένα. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που δουλεύει σκληρά για να κερδίσει τις επιτυχίες. Αυτό θα κάνω και με τον ΑΠΟΕΛ. Για μένα παίζει σημασία να έχω κίνητρο και στόχους. Και η συνεργασία μου με τον ΑΠΟΕΛ περιλαμβάνει και τα δύο αφού είναι μια ομάδα που μπορεί να μου προσφέρει και να της προσφέρω. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την συνεργασία. Και εγώ και η οικογένεια μου που ανυπομονεί να γνωρίσει καλύτερα την Κύπρο".

newsit.gr


Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB