• Εκτύπωση

Λαμία: Παραλίγο φονικό μεταξύ αδελφών για τα μάτια μιας γυναίκας (ΦΩΤΟ)


Σήκωσαν στο πόδι όλη τη γειτονιά που παρακολουθούσε έντρομη τον άγριο ξυλοδαρμό...

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 4:00΄ το χθες απόγευμα όταν οι περίοικοι της οδού Μιαούλη στη Λαμία πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους ακούγοντας φωνές και φασαρία.

Ο δρόμος είχε μετατραπεί σε ρινγκ, όπου μέλη μιας οικογένειας αθίγγανων είχαν επιδοθεί σε άγριο ξυλοδαρμό μεταξύ τους. Όταν μάλιστα ο ένας από αυτούς τράβηξε μαχαίρι απειλώντας τους πάντες, τηλεφώνησαν στην αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο.

Με τον ερχομό των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. οι εμπλεκόμενοι στο καβγά σκόρπισαν και τα πράγματα για λίγο ηρέμησαν. Όταν όμως οι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν, ο ένας από τα αδέλφια που είχε φύγει επανήλθε με το μαχαίρι και ξεκίνησε δεύτερος γύρος.




«Τρομάξαμε. Νομίσαμε ότι θα γίνει φονικό μπροστά στα μάτια μας...», είπε στο LamiaReport, ένας από τους γείτονες, που είδε όλο το σκηνικό από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου.

Ευτυχώς η επέμβαση των αστυνομικών ήταν και πάλι άμεση και έτσι αποφευχθήκαν τα χειρότερα. Αυτή τη φορά οι αστυνομικοί καταδίωξαν και συνέλαβαν ένας από τους αθίγγανους που σύμφωνα με μαρτυρίες είχε το μαχαίρι και απειλούσε.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. ακινητοποίησαν στην οδό Πιπίνου το κόκκινο Audi και περάσαν χειροπέδες στον οδηγό, ο οποίος οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο.




Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άγριος καβγάς έγινε μεταξύ δυο αδελφών για τα μάτια μιας γυναίκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η γειτονιά "σηκώνεται στον αέρα" από τους καβγάδες της συγκεκριμένης οικογένειας.









Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB