• Εκτύπωση

Η απάντηση του Χειρούργου Γυναικολόγου-Μαιευτήρα για την 35χρονη Λαμιώτισσα που χειρούργησε


Σεβόμενος τους ανθρώπους και τον τόπο που ζω εδώ και τέσσερα χρόνια, έπειτα από δημοσιεύματα που εγράφησαν στον ηλεκτρονικό τύπο στις 14/8/2014, χρωστώ μία ειλικρινή και έγκυρη απάντηση. Ο τύπος έγραφε, ότι εγώ ως Χειρουργός Γυναικολόγος-Μαιευτήρας, χειρούργησα Λαπαροσκοπικά Λαμιώτισσα ασθενή και προκάλεσα σοβαρές βλάβες στο έντερο της η οποία υπέστη κατόπιν δεύτερο διορθωτικό χειρουργείο στο νοσοκομείο Λαμίας και παλεύει για τη ζωή της.

Καθώς γνωρίζουμε όλα τα Λαπαροσκοπικά χειρουργεία βιντεοσκοπούνται. Γνωρίζω την επιστημονική μου κατάρτιση και την μακροχρόνια εμπειρία μου στην Γερμανία αλλά και στην Ελλάδα, ήμουν σίγουρος ότι στο δικό μου χειρουργείο δεν είχε γίνει κανένα λάθος. Προτρέπω βέβαια όποιον επιθυμεί, να διαβάσει το βιογραφικό μου στο internet.

Η αργοπορία της απάντησής μου οφείλετε στο ότι έπρεπε να δει το DVD και ένας αναγνωρισμένος οργανισμός και να δώσει τη γνώμη του.

Το DVD Εστάλη στην Ελληνική Γυναικολογική Λαπαροσκοπική Εταιρία όπου οι εμπειρογνώμονες απάντησαν, ότι στο χειρουργείο μου δεν υπήρξε κανένα λάθος και ότι πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τους διεθνείς λαπαροσκοπικούς κανόνες.

Τελειώνοντας θέλω να διευκρινίσω ότι υπήρξε επιπλοκή στην ασθενή τέσσερις ημέρες μετά το δικό μου χειρουργείο, που όμως δεν εμπίπτει στην δικιά μου ειδικότητα και δεν μπορώ να την αναφέρω γιατί ανήκει στο ιατρικό απόρρητο.

Εύχομαι για την πλήρη και σύντομη ανάρρωση της ασθενούς, όπως όλος ο κόσμος.

Όλα τα στοιχεία που διαθέτω είναι στην διάθεση της δικαιοσύνης όποτε και εάν ζητηθούν.

Εις το εξής οιαδήποτε κακοήθεια γραφεί ή ακουστεί θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Με εκτίμηση
Δρ. Ι. Παπαγιαννάκης
Χειρούργος Γυναικολόγος-Μαιευτήρας
Λεωνίδου 4 - Λαμία





Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB