• Εκτύπωση

Παπαϊωάννου: "Είμαι περήφανος για τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ" - Μπάμπης Τεννές: "Η Λαμία μπορεί να γίνει μεγάλη ομάδα"



Δηλώσεις με αιχμές από Πανουργιά Παπαϊωάννου και Μπάμπη Τεννέ....

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ηρακλή και τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου, ο Πρόεδρος του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Πανουργιάς Παπαϊωάννου δήλωσε ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας μας. Είπε ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες για την προσπάθεια που κατέβαλαν και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που σχεδόν γέμισε το γήπεδο. Τόνισε ότι εμείς παίξαμε το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη παρόλο που αγωνιζόμασταν με 10 παίκτες ένα ολόκληρο ημίχρονο, ενώ εδώ ο "Γηραιός" μετά το 75΄"το έβαλε στα πόδια". "Είμαι περήφανος", είπε "για την ομάδα μου", είπε ο πρόεδρος της Λαμίας.

Μπάμπης Τεννές:
Ο προπονητής της Λαμίας, στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Κατ’ αρχήν θα ήθελα να σημειώσω ότι διαφωνώ κάθετα με τον συνάδελφο (σ.σ. Νίκο Παπαδόπουλο), ως προς το γεγονός ότι ο Ηρακλής είχε το πάνω χέρι στο σημερινό παιχνίδι. Διότι εγώ, είδα μια ομάδα που ήθελε να κάνει καθυστέρηση και έναν διαιτητή που την προστάτευσε. Μια ομάδα που πετούσε την μπάλα κόρνερ, αράουτ. Και βέβαια στο πρώτο παιχνίδι να θυμηθούμε ότι η δική μας ομάδα, έπαιξε με δέκα παίκτες. Σε κάθε περίπτωση το Κύπελλο δεν ήταν προτεραιότητα για εμάς. Για εμάς προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα. Θέλαμε όμως και παλέψαμε να προκριθούμε. Απλά, δεχτήκαμε ένα γκολ ίσως στο μόνο σημείο που ο Ηρακλής ήταν ανώτερος και μετά η ψυχολογία έπεσε».

Στη συνέχεια τόνισε: «Θέλω να σας πω και αυτό. Ότι οι μεγάλες ομάδες γίνονται όταν υπάρχει στήριξη. Και ο κόσμος σήμερα, έδειξε ότι μπορεί να κάνει μεγάλη την Λαμία. Συγχαρητήρια στα παιδιά, τους έδωσα και στα αποδυτήρια για την προσπάθεια. Ο Ηρακλής είχε το πάνω χέρι και προκρίθηκε, αλλά είδαμε με ποιον τρόπο. Με μια αποβολή στο πρώτο παιχνίδι και με τα στραβά μάτια του διαιτητή εδώ. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και είναι σίγουρο ότι θα πρωταγωνιστήσει». Παράλληλα χαρακτήρισε τα αντεθνικά συνθήματα που ακούστηκαν από μερίδα φιλάθλων της Λαμίας «απαράδεκτα».

Βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα Λαμία - Ηρακλής (ΦΩΤΟ)





Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB