• Εκτύπωση

Ταϊλάνδη: Νεαρό ζευγάρι Βρετανών βρέθηκε νεκρό σε παραλία


Μια 23χρονη Βρετανίδα τουρίστρια και ο 24χρονος Ιρλανδός φίλος της βρέθηκαν νεκροί σε παραλία της Ταϊλάνδης τις πρώτες πρωϊνές ώρες - Δίπλα στα πτώματα βρέθηκε ένα τσαπί γεμάτο αίματα- Η αστυνομία πιστεύει ότι η κοπέλα βιάστηκε, πριν δολοφονηθεί

Ένα νεαρό ζευγάρι Βρετανών τουριστών βρέθηκε δολοφονημένο στην παραλία του νησιού Koh Tao, στην Ταϊλάνδη, τις πρώτες πρωινές ώρες. Το ζευγάρι είχε επισκεφθεί το δημοφιλές τουριστικό νησί τον Αύγουστο και την Κυριακή το βράδυ είχε πάει σε πάρτι μαζί με άλλους τουρίστες στην παραλία του νησιού.

Η 23χρονη κοπέλα, που είναι από το Νόρφολκ της Βρετανίας και ο 24χρονος Ιρλανδός φίλος της, εντοπίστηκαν νεκροί γύρω στις 4 με 5 τα χαράματα (τοπική ώρα), στην παραλία, ενώ ένα αιματοβαμμένο τσαπί ήταν λίγο πιο πέρα μαζί με τα ρούχα τους. Το σημείο που βρέθηκε το δολοφονημένο ζευγάρι απέχει μόλις εκατό μέτρα από την περιοχή που έγινε το πάρτι.

Η αστυνομία πιστεύει, ότι το ζευγάρι που βρέθηκε γυμνό, ξυλοκοπήθηκε άγρια πριν δολοφονηθεί, ενώ η άτυχη κοπέλα, σύμφωνα με την αστυνομία, εικάζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού και μετά δολοφονήθηκε.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι οι αρχές ερευνούν τα βίντεο από καταστήματα, εστιατόρια και ξενοδοχεία για να εντοπίσουν τυχόν υπόπτους, ενώ έχουν αποκλείσει την αποβάθρα του νησιού για να μην διαφύγει ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι με φέρι μπόουτ.

Το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών ενημερώθηκε για το γεγονός και ζήτησε από την βρετανική πρεσβεία στην Ταϊλάνδη να πάρει πληροφορίες για τον θάνατο του ζευγαριού.

Ντόπιοι εργάτες απομάκρυναν τα σώματα των δύο Βρετανών από την παραλία, ενώ η αστυνομία δήλωσε ότι και οι δύο νέοι έφεραν βαριά τραύματα από χτυπήματα στο κεφάλι.







protothema.gr





Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB