• Εκτύπωση

Διευθυντής σχολείου - τροχονόμος στη Λαμία !!!


«Τέρμα το καλοκαίρι και όπως ήταν φυσιολογικό ξεκίνησαν πάλι τα «βάσανα» όλων μαθητών, των καθηγητών αλλά και των γονιών. Φροντιστήρια,διαβάσματα, βιβλία σχολικά είδη και τόσα όλα που πρέπει να φορτωθούν στον μήνα Σεπτέμβριο.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά πρέπει να ανεχτώ και την "τρέλα" του Διευθυντή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, ο οποίος νομίζει ότι εκτός από εκπαιδευτικός είναι και τροχονόμος.

Κάθε μέρα περνώντας από το Σχολείο αυτό θα αντιληφθεί ο οιοσδήποτε ότι την ώρα άφιξης ή αναχώρησης των μαθητών ο δρόμος είναι κλειστός (στην κυριολεξία) με κώνους από τροχονόμο της Τροχαίας Λαμίας και ο Διευθυντής σαν τσάρος, στο πλατύσκαλο του Σχολείο να επιπλήττει τους γονείς να μην πλησιάζουν κοντά στην είσοδο του Σχολείου, αλλά να κάθονται στο απέναντι πεζοδρόμιο για την παραλαβή ή παράδοση των μικρών μαθητών και σε αρνητική περίπτωση στην αναχώρηση δε των μαθητών, ο Διευθυντής δεν ανοίγει τις πόρτες του Σχολείου να βγούνε τα παιδιά έξω.

Πού ζούμε βρε παιδιά? Η Τροχαία ( διοικητές, αξιωματικοί, τροχονόμοι) δεν ξέρει ότι ο δρόμος δεν μπορεί να κλείσει χωρίς άδεια του Δήμου για τέτοιο λόγο? Ή μήπως ο Διευθυντής είναι και Διοικητής Τροχαίας αλλά και Δήμαρχος να δίνει εντολές?? Από την άλλη η Πρωτοβάθμια γνωρίζει τον «ιδιότροπο» αυτόν Διευθυντή ή κωφεύει? Αν κατά το σχόλασμα που παστώνεται το παιδί μου στην πόρτα της εξόδου , την οποία κρατά κλειστή ο Διευθυντής, αυτό πάθει κάτι, ποίος θα αναλάβει την ευθύνη?

ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ..... ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!! ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ!!!! »

Αναγνώστης



Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB