• Εκτύπωση

Μέχρι τέλος Σεπτέμβρη τα διαρκείας για τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ



Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ενημερώνει ότι η τελευταία προθεσμία για την εγγραφή για τις κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014 - 2015 είναι την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014.

Όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία του Συλλόγου Πλατεία Ελευθερίας 3 β΄ όροφος να αφήσουν τα στοιχεία της παραγγελίας τους ώστε να τυπωθούν.


Δηλώνουν αγάπη διαρκείας και μοιράζουν εκπληκτικά ΔΩΡΑ!

Ας δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας και τη στήριξή μας, στην ομάδα της καρδιάς μας...Και που ξέρεις ένα αυτοκίνητο, ή μια τηλεόραση, ή ένα Tablet, μπορεί να γίνει δικό σου!

Η Λαμία μετά από 35 χρόνια βρίσκεται πλέον στα σαλόνια της Β΄ Εθνικής. Ας δείξουμε όλοι πόσο κοντά της είμαστε αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας. Ας γίνουμε όλοι συνεπιβάτες στο όνειρο... Το ταξίδι συνεχίζεται...
 
Προς το παρόν γίνονται μόνο προεγγραφές μέσω του επίσημου site της ομάδας www.lamia1964.gr στέλνοντας ένα e-mail ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) με το ονοματεπώνυμο, το είδος του εισιτηρίου και οπωσδήποτε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και τα σημεία διάθεσης.
 
Στα διαρκείας υπάρχουν οι εξής κατηγορίες με τις τιμές τους:
 
V.I.P............................................................................................................. με 900 €
GOLD ........................................................................................................... με 500 €
SILVER (κερκίδες 3-4).................................................................................. με 250 €
RED (κερκίδες 2-5)....................................................................................... με 150 €
YELLOW (κερκίδα 7)..................................................................................... με 120 €
GREEN (κερκίδα 13)...................................................................................... με 80 €
 
Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ανεξαρτήτου κατηγορίας μπαίνουν στην κλήρωση για 3 μεγάλα δώρα:
 
1. Ένα αυτοκίνητο Hyundai i10
2. Μία τηλεόραση 50''
3. Ένα Tablet
 
Οι κάτοχοι εισιτηρίων V.I.P. πριμοδοτούνται με επιπλέον 6 πόντους στην κλήρωση, οι κάτοχοι της κατηγορίας GOLD με 4, της SILVER με 2 και της RED με 1 επιπλέον πόντο.
 
Επίσης όλους τους κατόχους διαρκείας τους περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις και άλλα πλούσια δώρα καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
 
Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν διαρκείας από τις 3 πρώτες κατηγορίες (V.I.P., GOLD, SILVER) η εξόφλησή τους μπορεί να γίνει με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Αγάπη διαρκείας στην ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ!!

Μην λείψει κανείς από το επόμενο ταξίδι, προβλέπεται συναρπαστικό!!
 
 



 



Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB