• Εκτύπωση

Άργησε να “ξυπνήσει” ο Παναθηναϊκός



Κατώτερος των περιστάσεων ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 από την Ντιναμό Μόσχας στη Λεωφόρο και είδε την πρόκριση να δυσκολεύει αρκετά από την 1η αγωνιστική. Δύο δοκάρια είχαν οι Ρώσοι.


Η Ντιναμό Μόσχας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προβλημάτισε την άμυνα του Παναθηναϊκού με τους Κουράνι και Κοκόριν να μην μπορούν αν βρουν στόχο στα πρώτα λεπτά.

Μετά το πρώτο 20λεπτο οι “πράσινοι” ανέβασαν στροφές και έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Πράνιτς να σουτάρει ελάχιστα άουτ στο 22΄, ενώ ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Καρέλη έφυγε επίσης άουτ.

Στο 28΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ με το εξαιρετικό σουτ ου Ντζούντζακ να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Ο, τι δεν κατάφεραν σε αυτή τη φάση οι Ρώσοι, το πέτυχαν στο 41΄ όταν ο Κουράνι με εξαιρετική πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Κοκόριν που με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κοτσόλη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για τον Παναθηναϊκό καθώς μόλις στο 49΄ μετά την σέντρα του Ντζούτζακ, ο Ιόνοφ αφού προσπέρασε και τον Κοτσόλη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα λίγο αργότερα, στο 54΄ παρα λίγο να γίνει και το 0-3 αλλά το φάουλ του Νομπόα σταμάτησε για δεύτερη φορά στο δοκάρι του Κοτσόλη.

Οι “πράσινοι”, όμως δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να ξαναμπουν στο ματς στο 63΄ όταν από το φάουλ του Νάνο, ο Ντίνας με πανέξυπνη γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Απο κει και πέρα οι παίκτες του Αναστασίου ανέβασαν την απόδοση τους και απείλησαν με τον Δώνη στο 65΄, στο 71΄ και στο 72΄.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν τίποτα παραπάνω και ξεκίνησαν δίκαια με ήττα τις υποχρεώσεις τους στους ομίλους.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο αλλο ματς του ομίλου η Αϊντχόφεν επικράτησε της Εστορίλ με 1-0, ενώ την επόμενη αγωνιστική (02/10) ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα της Εστορίλ, ενώ η Ντιναμό Μόσχας υποδέχεται την Αϊντχόφεν.

Παναθηναϊκός:
Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Λαγός (75' Πέτριτς), Πράνιτς (80' Κουτρουμπής), Κλωναρίδης (57' Δώνης), Ντίνας, Καρέλης.

Ντινάμο Μόσχας: Γκαμπούλοφ, Μανόλεφ, Σάμπα, Ντούγκλας, Μπούτνερ (68' Γκρανάτ), Νομπόα, Γιουσούποφ, Ιόνοφ, Ντούτζακ, Κουράνι, Κοκόριν (88' Χουμποκτσάν).

newsit.gr



Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB