• Εκτύπωση

Αντέδρασε! “Παλικάρι” στα Χανιά ο Παναθηναϊκός


Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε δύσκολα του Πλατανιά με 3-2, δείχνοντας να... συνέρχεται από τις δυο συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και Europa League. Πλέον, οι "πράσινοι" έχουν επτά βαθμούς και απέχουν τρεις από την κορυφή - Πρώτη νίκη του "τριφυλλιού" στα Χανιά!

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό από τα πρώτα του λεπτά, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να κερδίσει μέτρα προς την περιοχή του Πλατανιά και τους Κρητικούς να αμύνονται σωστά και να είναι ταχύτατοι στις αντεπιθέσεις

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κατάφερε τελικά να.. ξεκλειδώσει την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων στο 10', με την προβολή του Καρέλλη (από προσπάθεια και μπαλιά του Δώνη. Η... απάντηση των Κρητικών ήρθε άμεσα. Στο 12' ο Κοτσόλης απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Τσουράκη, αλλά δυο λεπτά αργότερα και μετά από αδράνεια της άμυνας των “πράσινων” ο Κουλιμπαλί έφερε το ματς στα ίσα.

Ο Πλατανιάς συνέχισε με την ίδια τακτική, με τον Παναθηναϊκό να πιέζει για ένα γκολ, αλλά να τα... χαλάει έξω απ' την περιοχή του Ολιμπά. Πάντως, την καλύτερη στιγμή μέχρι το τέλος του ημιχρόνου την είχαν οι γηπεδούχοι, με τον Κοτσόλη να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Τζίλβαν (43')

Τα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους ήταν γεμάτα συγκινήσεις, αφού ο Πλατανιάς έφτασε στο 2-1, με τον Τόρες (50'), με τον Ντίνα να φέρνει το ματς στα ίσα δυο λεπτά αργότερα. Ο Παναθηναϊκός πίεσε ψηλά για να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα των γηπεδούχων (στη φάση του 62' ο Μέντες υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ) και πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ στο 69', με τον Ζέκα.

Ο Πλατανιάς “έκλεισε” για κάποια λεπτά τον Παναθηναϊκό στην άμυνα του, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν πανικοβλήθηκαν και ξεπέρασαν αυτή τη δύσκολη περίοδο. Ο Χριστόπουλος “έριξε” στο τελευταίο δεκάλεπτο και τον Ναζλίδη, με το “τριφύλλι” να αντέχει και να παίρνει το πρώτο του “διπλό” στο φετινό πρωτάθλημα.

newsit.gr





Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB