• Εκτύπωση

Πέρασε απ΄το Αγρίνιο και έπιασε κορυφή ο ΠΑΟΚ



Το γκολ πέναλτι του Μακ ήταν αρκετό στον ΠΑΟΚ για να επικρατήσει με 1-0 του Παναιτωλικού και να πιάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τον Ολυμπιακό. Χωρίς νίκη παραμένουν οι Αγρινιώτες.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ πιο ορεξάτος στο ματς και κατάφερε στο πρώτο δεκάλεπτο να κλείσει στην περιοχή του τον Παναιτωλικό. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσαρμόστηκαν στις συνθήκες του αγώνα και κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο αυτό ακριβώς ήταν που πλήρωσαν στο 37ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν ταχύτατα στην αντεπίθεση, ο Μακ μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Κουτρομάνο, με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση νικώντας τον Ράφαελ, ενώ στα επόμενα λεπτά η ομάδα του Αναστασιάδη πίεσε για να φτάσει και σε δεύτερο γκολ.

Στο 37΄η κεφαλιά του Βίτορ πέρασε άουτ, ενώ στο 40΄ το σουτ του Αθανασιάδη απομάκρυνε δύσκολα ο Ράφαελ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο “δικέφαλος του βορρά” μπήκε με μεγαλύτερη ενέργεια, ωστόσο ο Παναιτωλικός λίγο έλειψε να ισοφαρίσει σε μία αντεπίθεση στο 58΄ όταν από την μπαλιά του Κούσα ο Μαρτίνες βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά νικήθηκε από τον Γλύκο.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε έξι λεπτά αργότερα. Ο Ρατς εκτέλεσε το φάουλ και ο Βίτορ που πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τον Παναιτωλικό να προσπαθεί, χωρίς αποτέλεσμα όμως, να γίνει απειλητικός. Τα κατάφερε μόνο στην τελευταία φάση του αγώνα όταν από το λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ ο Άλβες σούταρε σε κενή εστία, αλλά ο Κατσικάς πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή.

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κουτρομάνος (46' Μπεχαράνο), Κούσας, Μαλεζάς, Κέβιν, Γοδόι, Φωτάκης, Μαρτίνες, Μορένο (46' Καπέλ), Θεοδωρίδης (74' Βασιλείου), Άλβες

ΠΑΟΚ
: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Κάτσε, Τζανδάρης, Περέϊρα (56' Τζιόλης), Μακ, Σαλπιγγίδης (87' Κίτσιου), Αθανασιάδης (78' Παπαδόπουλος)

newsit.gr



Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB