• Εκτύπωση

“Λυτρώθηκε” με....απίστευτο αυτογκόλ ο Ολυμπιακός! Δύο δοκάρια η Παναχαϊκή (VIDEO)



Ο Ολυμπιακός είχε πολλά νέα πρόσωπα στο ματς κυπέλλου κόντρα στην Παναχαϊκή και ήταν κακός σε όλο το ματς. Οι Πατρινοί είχαν δύο δοκάρια, έμειναν με 10 παίκτες στο 61' και έβγαλαν μόνοι τους... τα μάτια τους, αφού ο Κάργας σημείωσε ένα απίστευτο αυτογκόλ που έκρινε τον αγώνα. Ανησυχία για τον τραυματισμό του Σιόβα.

Ο Ολυμπιακός βρήκε πολύ μεγαλύτερη αντίδραση από την Παναχαϊκή και πρέπει να νιώθει τυχερός που πήρε τη νίκη και το τρίποντο στο πρώτο ματς της φάσης του κυπέλλου.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο Αλέξης Κούγιας τίμησε τον Μίτσελ και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ισπανό προπονητή των "έρυθρόλευκων".

Οι πρωταθλητές αγωνίστηκαν με πολλά νέα πρόσωπα και στην αρχή προσπάθησαν να βάλουν γρήγορο γκολ. Δεν τα κατάφεραν αφού οι προσπάθειες του Μπενίτες και του Φορτούνη δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο μέρος η Παναχαϊκή ήταν εξαιρετική στα πρώτα λεπτά. Στο 50' έχασε τεράστια ευκαιρία αφού ο Στεργίδης έκανε πολύ καλό σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Την ίδια τύχη είχε και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντα Κόστα στο 60'.

Στην επόμενη φάση οι Πατρινοί έμειναν με δέκα παίκτες αφού ο Άλμπι γκρέμισε τον Μπενίτες και είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να απειλήσει.

Τελικά από ένα τεράστιο λάθος του Κάργα ήρθε το γκολ για την ομάδα του Μίτσελ. Ο αμυντικός της Παναχαϊκής στην προσπάθεια του να διώξει... τίναξε τα δίχτυα της ομάδας του και σημείωσε ένα απίστευτο αυτογκόλ.



Ο Ολυμπιακός νίκησε αλλά ο Μίτσελ δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο ενώ έχει κι άλλο πονοκέφαλο αφού ο Σιόβας αποχώρησε τραυματίας πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Παναχαϊκή: Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Αναστασόπουλος, Άλμπι, Στεργίδης, Μαρουκάκης (71’ Χούσα), Ντα Κόστα (68’ Ντα Κόστα), Μπαλού (27’ λ.τρ. Γκαντιάγκα, Ζλατκόφσκι, Χαρτσιάς.

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Βούρος, Αυλωνίτης, Σιόβας, Γιαννούλης, Εντινγκά, Φορτούνης, Μπουχαλάκης (63’ Φουστέρ), Γκαζαριάν (46’ Ντουρμάζ), Διαμαντάκος (73’ Βέργος).

1ος όμιλος

Παναχαϊκή – Ολυμπιακός 0-1 (74' αυτ. Κάργας)
Πανιώνιος – Φωστήρας (24/9 στις 19.00)

newsit.gr






Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB