• Εκτύπωση

Ολομέτωπη επίθεση από Αγγελόπουλους κατά του Δ. Γιαννακόπουλου



Φουλ επίθεση από τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός στη media day των ερυθρολεύκων - «Θέλουμε επιτυχίες με το δικό μας μαγικό τρόπο», τόνισαν


Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τοποθετήθηκε αρχικά για τις ανακοινώσεις των δύο «αιωνίων»: «Εμείς δεν το βλέπουμε ως πόλεμο ανακοινώσεων. Η κοινή γνώμη μαθαίνει την αλήθεια! Είναι πάντα τεκμηριωμένες οι δικές μας ανακοινώσεις», για να πάρει το λόγο ο Γιώργος Αγγελόπουλος:

«Εμείς, τοποθετούμαστε σε πράγματα που ενδιαφέρουν την ομάδα. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκου είναι έκπτωτος! Δεν πρέπει να τοποθετηθούμε επίσημα; Αν δεν υπάρχουν νόμοι στην Ελλάδα βέβαια, είναι άλλο θέμα. Τώρα αυτά που λέει... επειδή είπαμε ένα πρωτάθλημα χωρίς ντόπινγκ. Τι θέλει και χτυπιέται; Ο Χάντζος τελείωσε από εκεί που είναι κι αυτό είναι καλό για τον Παναθηναϊκό! Καλό είναι να μην πηγαίνει στις φυσούνες με μπράβους ο κύριος Χάντζος! Οι ίδιοι δεν ζητούσαν έλεγχο ντόπινγκ στους τελικούς;.

Θέλει πρωτάθλημα με φοροδιαφυγή ο κύριος Γιαννακόπουλος; Δεν καταλαβαίνω... Θελουμε πρωτάθλημα με αλητεία; Θέλουμε ένα πρωτάθλημα που πάνε οι μπράβοι και κυνηγάνε τους διαιτητές; Να βγάλουμε κι εμείς μια εφημερίδα, να την ονομάσουμε "κόκκινη" και να γράφουμε τα δικά μας!

Η μοναδική ανακοίνωση που δεν απάντησε ο κύριος Γιαννακόπουλος ήταν στην τοποθέτηση μου ότι οι πρόεδροι των ομάδων δεν πρέπει να παίζουν στοίχημα. Τι θέλει; Δεν πρέπει να μας πει; Μπήκε στο αρχείο η υπόθεση του με τον στοιχηματισμό στη Μαλαισία; Ελέγχεται για παράνομο στοιχηματισμό στη Μαλαισία. Το να μένουν σκιές δεν ευνοεί κανέναν!».

Όσο για την κλήρωση του Κυπέλλου που φέρνει πρόωρο ντέρμπι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε: «Δεν μπορώ να πω ότι πανηγύρισα όταν έμαθα για την κλήρωση του Κυπέλλου. Φέτος είναι διαφορετικές συγκυρίες. Το ματς είναι νωρίς και το ΟΑΚΑ θα είναι χωρίς κόσμο. Είναι ένας τίτλος και θα είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι μπορούμε. Το πως θα εμφανιστεί ο αντίπαλος είναι ένα θέμα, Αυτή τη στιγμή προετοιμάζουμε την ομάδα μας όσο καλύτερα γίνεται»

protothema.gr







Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB