• Εκτύπωση

Είπε όχι για το παζάρι στην ΠΕΛ ο Νίκος Σταυρογιάννης


Απέρριψε την πρόταση της ΠΕΛ για το παζάρι το Δημοτικό συμβούλιο Λαμίας...

Το Δημοτικό συμβούλιο Λαμίας απέρριψε με συντριπτική πλειοψηφία την πρόταση του προέδρου της ΠΕΛ Γιάννη Γρανίτσα για διοργάνωση παζαριού στο χώρο της Εκθεσης.

Μειοψήφησε ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Χρονάς και κάλεσε το Δημοτικό συμβούλιο να ανάψει το πράσινο φως για τη διοργάνωση της εμποροπανήγυρις προκειμένου να βοηθήσει τους αδύναμους συμπολίτες μας να αγοράσουν φθηνότερα τα αγαθά που χρειάζονται .Ζήτησε μάλιστα να γίνει ονομαστική ψηφοφορία , πρόταση τελικά που καταψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο .

Ο Δήμος Λαμίας δεν μπορεί να εκχωρήσει τη δυνατότητα διοργάνωσης της εμποροπανήγυρις στην Διοίκηση της ΠΕΛ ξεκαθάρισε χθες βράδυ στο Δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης αρνούμενος ουσιαστικά να συναινέσει στην πρόταση που έχει κατατεθεί από τον πρόεδρο της Εκθεσης Γιάννη Γρανίτσα .

Αιτιολογώντας την εισήγησή του προς το Δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος επικαλέστηκε το θεσμικό και νομικό πλαίσιο και το οποίο κρατά τα χέρια του Δήμου δεμένα με την έννοια ότι η εκχώρηση της αρμοδιότητας δεν συνεπάγεται αυτομάτως και την εκχώρηση των ευθυνών που ενδεχομένως να προκύψουν αν κάτι δεν πάει καλά με τη διοργάνωση.

Με την εισήγηση του Δημάρχου συμφώνησαν και οι παρατάξεις της μειοψηφίας συμφωνώντας ότι υπάρχουν νομικής φύσεως προβλήματα που δεν μπορούν να ξεπεραστούν . Από την άλλη πλευρά το Δημοτικό συμβούλιο δέχτηκε ότι χρειάζεται να γίνουν συντονισμένες ενέργειες το επόμενο διάστημα για να αλλάξει το καταστατικό της ΠΕΛ που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την ανάπτυξη του θεσμού .





Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB