• Εκτύπωση

Τσάμπα ήττα για Ολυμπιακό! “Δώρα” της άμυνας, “έγκλημα” του διαιτητή



Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-0 από τη Μάλμε και πλήρωσε τα τραγικά λάθη της άμυνάς του που έδωσε δύο φτηνά γκολ στον Ρόσενμπεργκ. Οι “ερυθρόλευκοι” διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για πέναλτι εις βάρος του Μανιάτη αλλά και για το οφσάιντ στη φάση που ο Μήτρογλου έστειλε τη μπάλα στην αντίπαλη εστία. Στο άλλο ματς του ομίλου η Ατλέτικο επικράτησε με 1-0 της Γιουβέντους. Όλες οι ομάδες έχουν από μία νίκη.


Οι παίκτες του Μίτσελ πέταξαν το καλό πρώτο ημίχρονο στο Μάλμε, δεν κατάφεραν να σκοράρουν και αντί να πάνε με το 0-0 στα αποδυτήρια... δώρισαν το γκολ στον Ρόσενμπεργκ μετά από ασυνεννοησία του Μποτία με τον Ρομπέρτο. Στο δεύτερο η Μάλμε είχε την ψυχολογία, οι “ερυθρόλευκοι” εμφανίστηκαν κουρασμένοι και όταν ο διαιτητής τους αρνήθηκε το πέναλτι... κατέρρευσαν. Ο Ρόσενμπεργκ σφράγισε την πρώτη νίκη της Μάλμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε φουριόζος στο ματς και μόλις στο πρώτο λεπτό ο Κασάμι από καλή θέση σούταρε αλλά ο Όλσεν ζεστάθηκε πολύ γρήγορα. Οι “έρυθρόλευκοι” είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού και στο 8' ο Μποτία μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα μακριά από την αντίπαλη εστία.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας του Μίτσελ χάθηκε στο 22' όταν ο Μανιάτης έπιασε το σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή αλλά ο Όλσεν ήταν και πάλι σε καλή θέση και απέκρουσε.

Η Μάλμε έχασε την πρώτη της ευκαιρία με την κεφαλιά του Ρόσενμπεργκ στο 24', με τον Ρομπέρτο να νικάει τον Σουηδό επιθετικό.

Στο 41' ο Μήτρογλου έστειλε με εκπληκτικό τρόπο τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο βοηθός τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ. Ο διεθνής επιθετικός ήταν στην ίδια ευθεία με τον αντίπαλό του αλλά η υπόδειξη έγινε νωρίτερα όταν ο Εντινγκά ήταν εκτεθειμένος αλλά δεν πήρε αυτός την κεφαλιά-πάσα.

Όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα έκλεινε στο 0-0 αλλά ένα τραγικό λάθος του Μποτία έδωσε ένα φτηνό γκολ στη Μάλμε. Ο Ρόσενμπεργκ πήρε την κόντρα και σε κενή εστία σημείωσε το πρώτο γκολ των Σουηδών στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο 56' ο Ολυμπιακός έχει κάθε λόγο να αισθάνεται αδικημένος αφού ο Τίνελχομ ανέτρεψε τον Μανιάτη μέσα στην περιοχή αλλά ο Καράσεφ έδωσε κάρτα για θέατρο.

Ο Μίτσελ έριξε στο ματς τον Τσόρι αντί του Εντινγκά αλλά η Μάλμε ήταν αυτή που απείλησε σε δύο περιπτώσεις την εστία του Ρομπέρτο. Ο Ισπανός αντέδρασε εξαιρετικά και στην κεφαλιά του Τέλιν αλλά και στο τετ α τετ του Έρικσον.

Ο Ολυμπιακός άγγιξε την ισοφάριση στο 68' αλλά Μήτρογλου και Μανιάτης έχασαν απίστευτη ευκαιρία, με τον πρώτο να μην καταφέρνει από κοντά να νικήσει τον Όλσεν και τον δεύτερο να μην μπορεί να στείλει με το κεφάλι τη μπάλα προς την εστία.

Μάλμε: Όλσεν, Τίνερχολμ, Ελάντερ, Ρικαρντίνιο, Γιάχανσον, Χάλστι, Έρικσον, Αντού, Φόρσμπεργκ (92' Ράκιπ), Ρόσενμπεργκ (75' Σιμπίσκι), Τελιν.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουΐ, Αμπιντάλ, Μποτία, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Εντινγκά (57' Τσόρι), Κασάμι (69' Ντουρμάζ), Αφελάι (79' Διαμαντάκος), Μήτρογλου.

1ος όμιλος

Ατλέτικο Μαδρίτης – Γιουβέντους 1-0 (75' Αρντά Τουράν)
Μάλμε – Ολυμπιακός 2-0 (42', 82' Ρόσενμπεργκ)

Η βαθμολογία μετά από 2 αγώνες

1. Γιουβέντους 3 (2-1)
2. Ατλέτικο 3 (3-3)
3. Μάλμε 3 (2-2)
4. Ολυμπιακός 3 (3-4)

newsit.gr




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB