• Εκτύπωση

Οι δασκάλες του σεξ: Συνελήφθησαν για τρίο με ανήλικο μαθητή τους


Οι καθηγήτριες Shelley Dufresne και Rachel Respess συνελήφθησαν στη Λουιζιάνα για αποπλάνηση ανήλικου μαθητή τους. Βιντεοσκοπούσαν τα ανδραγαθήματά τους (Pics)

Δύο καθηγήτριες του ίδιου σχολείου στο Kenner της Λουιζιάνα των ΗΠΑ, συνελήφθησαν από τις αρχές για σεξουαλική αποπλάνηση ανήλικου μαθητή τους, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα.

Η 32χρονη Shelley Dufresne και η 24χρονη Rachel Respess, δασκάλες του Destrehan High School του St. Charles Parish κατηγορούνται για αποπλάνηση αλλά και βιντεοσκόπηση του μαθητή τους, ηλικίας 16 ετών.

Ο μαθητής που μόλις αυτή την εβδομάδα έκλεισε τα 17 του χρόνια, συνάντησε τις δύο καθηγήτριες στο σπίτι της Respess, όπου ορισμένες από τις σεξουαλικές πράξεις τους καταγράφηκαν σε βίντεο.

Η Dufresne, δασκάλα στο Destrehan για 10 χρόνια, συνελήφθη την Τρίτη και αφέθηκε ελεύθερη από την φυλακή St. Charles πληρώνοντας εγγύηση 200.000 δολαρίων.

 

 

Η ίδια είναι μητέρα τριών παιδιών και βρίσκεται σε κατ' οίκον κράτηση ενώ θα δεχθεί ψυχολογική υποστήριξη μετά από απόφαση του δικαστηρίου.

 

 

Η νεαρότερη Respess που είναι στο σχολείο για δεύτερη χρονιά, συνελήφθη την Τετάρτη το μεσημέρι και αναμένεται να της απαγγελθούν κατηγορίες.

 

 

 

(Παραπάνω, η 24χρονη δασκάλα. Οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις αρχές του Kenner)

Η αστυνομία άρχισε τις έρευνες την Παρασκευή μετά τις καταγγελίες άλλων καθηγητών. Οι ίδιοι ανέφεραν ότι ο μαθητής καυχιόταν σε άλλους συμμαθητές του για τη σχέση του με τις δύο δασκάλες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναμεταδίδει το WDSU NEWS, η Dufresne είχε σεξουαλική σχέση με τον νεαρό από τις αρχές Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια εκλήθη να λάβει μέρος σε μεταγενέστερες συναντήσεις και η 24χρονη συνάδελφος της.

Και οι δύο ισχυρίζονται ότι όλα έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη και τη συγκατάθεση του μαθητή.

Στο προφίλ της στη σελίδα που διατηρούσε στο blog του σχολείου της πάντως, η 32χρονη Dufresne έγραφε:

"Παίρνω πολύ σοβαρά την εκπαίδευση των μαθητών μου και κάνω το καλύτερο για να είναι επιτυχημένοι και χαρούμενοι. Ελπίζω όλοι οι μαθητές μου να είναι ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι στην τάξη μου και να λάβουν από εμένα όλα τα εφόδια για να έχουν μια εξίσου επιτυχημένη μελλοντική ζωή".


news247.gr





Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB