• Εκτύπωση

Τζόρτζεβιτς: Δεν πρέπει να στεκόμαστε την διαιτησία



Στα ατομική λάθη των παικτών του Ολυμπιακού, αλλά και στην διαιτησία του αγώνα με τη Μάλμε αναφέρθηκε ο Πρέτρανγκ Τζόρτζεβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε στον "Arena FM 89,4":


Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μάλμε:

«Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά, είχε ευκαιρίες, δεν έβαλε γκολ και η μπάλα στο τέλος τον τιμώρησε. Μετά το πρώτο γκολ που δέχθηκε ακολούθησε η εξέλιξη που είδαμε όλοι. Περίμενα καλύτερα πράγματα καθώς ο Ολυμπιακός δέχθηκε δύο ίδια γκολ. Είναι εύκολο να μιλάμε για προπονητή και παίκτες αλλά κανείς δε μπορεί να προβλέψει τα ατομικά λάθη».

Για τα λάθη του διαιτητή:

«Ήταν καθαρή η φάση του πέναλτι και καθοριστική. Θα άλλαζε όλη η εικόνα της αναμέτρησης. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να στεκόμαστε εδώ. Όλες οι ομάδες πρέπει να βελτιώνονται και να μη κοιτάν την διαιτησία. Το γκολ του Μήτρογλου ήταν καθαρό. Ίσως ο διαιτητής να σφύριξε λίγο πιο νωρίς. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάξει τα τρεξίματα στο χώρο. Μια χαρακτηριστική φάση ήταν όταν κυνήγησε ο Μανιάτης και έγιναν όσα έγιναν».

Για το πάσινγκ γκειμ του Ολυμπιακού:

«Το να παίζουμε πάσες και μην υπάρχει πρωτοβουλία δεν γίνεται. Και το λάθος είναι μέσα στο πρόγραμμα. Οι παίκτες κρατούν τη μπάλα αλλά πολλές φορές δεν παίρνουν ρίσκο. Αυτό που πρέπει να κοιτάξει η ομάδα και είναι πολύ σημαντικό είναι τα τρεξίματα. Η Μάλμε ότι ευκαιρία έκανε ήταν με κίνηση μέσα στον χώρο. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη να προσαρμοστεί στον κάθε αντίπαλο. Πρέπει να έχει το δικό του παιχνίδι. Ο Μήτρογλου ήταν μέσα στην περιοχή αλλά δεν υπήρχαν άλλοι παίκτες».

Για τα λάθη που έγιναν:

«Δεν μπορούμε να προβλέψουμε το ατομικό λάθος. Έγιναν λάθη που συμβαίνουν και δεν είναι πρώτη ή τελευταία φορά. Δεν μπορούμε να υποθέτουμε τι θα γινόταν αν δεν είχε φύγει κάποιος».

Για τις ελπίδες του Ολυμπιακού να προκριθεί:

«Τώρα όλοι ξεκινούν πάλι από το μηδέν. Περιμένουμε δύο παιχνίδια με Γιουβέντους πολύ δύσκολα αλλά βάση την στατιστική η Ατλέτικο είναι και αυτή πολύ καλή ομάδα».

Για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ:

«Ο Ολυμπιακός χρειάζεται λίγο χρόνο για την χημεία της ομάδας. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ αν εξαιρέσουμε το ξεκίνημα ανεβαίνει κατακόρυφα. Έχει καλές αποδόσεις και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, πάντα υπάρχει ενδιαφέρον και θα κερδίσει ο καλύτερος. Υπάρχει αντιπαλότητα μεγάλη και οι δύο ομάδες έχουν παρόμοια νοοτροπία και φιλοσοφία. Το παιχνίδι από μόνο του δεν θα κρίνει τίποτα γιατί υπάρχουν πολλές αγωνιστικές».

Για την ομάδα που τον εντυπωσίασε στο Τσάμπιονς Λιγκ:

«Είμαστε ακόμα δεύτερη αγωνιστική. Όσον αφορά τα αποτελέσματα η Μάριμπορ μου έχει κάνει εντύπωση. Είναι ακόμα νωρίς και δεν έχω πλήρη εικόνα για να πω ποιος ξεχωρίζει. Η Παρί Σεν Ζερμέν και αυτή εντυπωσίασε στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα».

newsit.gr



Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB