• Εκτύπωση

Ανοιχτή επιστολή μαθητή 3ου ΓΕΛ για την κατάληψη...


Προς όλους εσάς κυρίες και κύριοι που σπεύδετε να καταδικάσετε μια κατάληψη πριν καν ακόμη διαβάσετε τα αιτήματά της.

Σίγουρα,η πρώτη σκέψη σας είναι ότι θέλουμε να χάσουμε μάθημα και να πάμε για καφέ.Ίσως εν μέρει να έχετε δίκιο αλλά τουλάχιστον ευελπιστώ να σας αλλάξω γνώμη παραθέτοντας τα αιτήματα της σημερινής κατάληψης στο 3ο ΓΕΛ Λαμίας.

1. Ξεκινώντας,υπάρχει ελλιπής ενημέρωση σχετικά με το τι <<μέλλει γενέσθαι>> με το Νέο Λύκειο.Ως συνέπεια,ένας μαθητής που ίσως θα ήθελε να αρχίσει προετοιμασία για την Γ Λυκείου δεν μπορεί.Και αυτό γιατί πεδία,κατευθύνσεις και βιβλία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

2. Κύριοι τι άλλο πρέπει να συμβεί για να γίνει επιδιόρθωση του προαυλίου μας;Ήδη τα τελευταία 2 χρόνια είχαμε 4 τραυματισμούς μαθητών.
3. Ζητάμε πίσω το Μουστάκειο Κληροδότημα που εντελώς αβάσιμα πάρθηκε από το Λύκειό μας με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να έχουμε ούτε φωτοτυπίες.
4. Παρά τις υποσχέσεις οτι η τράπεζα θεμάτων Α και Β Λυκείου θα ανακοινωνόταν τον Οκτώβριο,η δημοσίευσή της συνέχεια αναβάλλεται.
5. Έλλειψη βιβλίων Β Λυκείου,και πιο συγκεκριμένα της Πολιτειακής Παιδείας.
6. Η δωρεάν παιδεία πέθανε.Γνωρίζετε ότι για το μάθημα των Αγγλικών χρειάστηκε ο κάθε μαθητής να καταβάλλει 10 ευρώ προκειμένου να έχει βιβλίο;

Αν μετά από όλα αυτά που παρέθεσα κάποιος έχει ακόμη αντίρρηση σχετικά με το πόσο σωστό είναι αυτό που γίνεται,θα τον παρακαλούσα να γράψει τις ενστάσεις/σχόλιά του από κάτω.

Σας ευχαριστώ για το
χρόνο σας!

Μαθητής του 3ου ΓΕΛ Λαμίας

Διαβάστε επίσης:

Οι μαθητές, οι καταλήψεις, τα προβλήματα και ο τρόπος που προσπαθούν να τα λύσουν...





Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB