"Με τα χέρια μας μπορούμε να σώσουμε μια ζωή" - Μάθε περισσότερα (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)



Εαν γνωρίζουμε κάποια απλά και βασικά πράγματα μπορούμε να σώσουμε έναν δικό μας άνθρωπο ή έναν συνάνθρωπό μας, που θα χρειαστεί άμεσα βοήθεια....


Αξίζει λοιπόν να αφιερώσουμε λίγα λεπτά από το χρόνο μας και να μάθουμε αυτά τα βασικά, που μακάρι να μην χρειαστεί να τα εφαρμόσουμε, αλλά αν υπάρξει ανάγκη, τότε ίσως να σωθεί μια ζωή και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Αυτό είναι το μήνυμα που προσπάθησαν να περάσουν οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ χθες και στους Λαμιώτες, στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής ημέρας επανεκκίνησης της καρδιάς».



Από νωρίς χθες το πρωί μέχρι το μεσημέρι το ΕΚΑΒ βρέθηκε στην πλατεία Ελευθερίας, όπου ενημέρωσε τους πολίτες για τη σημασία της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης και της χρήσης του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή για την υποστήριξη της καρδιακής λειτουργίας και την παροχή βασικών γνώσεων στην αντιμετώπιση απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων.

Η κάμερα του LamiaReport ήταν εκεί - Δείτε το βίντεο:





Το ΕΚΑΒ ήδη έχει ξεκινήσει να κάνει μαθήματα σε πολίτες που έχουν εκδηλώσει εθελοντικά το ενδιαφέρον. Αν κάποιος θέλει να παρακολουθήσει τα μαθήματα αυτά ή να μάθει περισσότερα γύρω από αυτό το θέμα, μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο του ΕΚΑΒ στη Λαμία 22310 44494.


Δείτε φώτο:










































Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB