• Εκτύπωση

Νέα φρίκη στο Κομπάνι! Βρήκαν σε κινητό τζιχαντιστή φωτογραφία βρέφους λίγο πριν αποκεφαλιστεί! Η ιστορία πίσω από τις γυναίκες που τρέμει το ISIS



- Φωτογραφία μικρού κοριτσιού ενώ απειλείται με μαχαίρι βρήκαν Κούρδοι μαχητές στο τηλέφωνο μέλους του ISIS
- Άλλες εικόνες δείχνουν μέλη του Ισλαμικού Κράτους να παίζουν ποδόσφαιρο με κεφάλια θυμάτων τους!
- Βατερλό των τζιχαντιστών αποδεικνύεται το Κομπάνι
- Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τους μαχητικούς Κούρδους και τους βομβαρδισμούς
- Οι τζιχαντιστές φοβούνται τις γυναίκες γιατί πιστεύουν πως αν τους σκοτώσουν, δεν θα πάνε στον παράδεισο!

Δεν έχει τέλος η φρίκη. Δεν έχει τέλος ο αποτροπιασμός. Οι ειδήσεις για τη δράση των τζιχαντιστών ξεπερνούν το σοκ. Όπως αυτή που δημοσιεύει η Daily Mail. Κι αυτή, όπως κι άλλες φρικιαστικές ειδήσεις, έρχονται από την συριακή πόλη Κομπάνι, την οποία πολιορκούν οι τζιχαντιστές αλλά φαίνεται πως θα γίνει το βατερλώ τους.

Ανάμεσα στις πολλές φωτογραφίες από τα κινητά νεκρών τζιχαντιστών, Κούρδοι μαχητές ανακάλυψαν μια φωτογραφία ενός βρέφους που φέρεται να έχει αποκεφαλιστεί από τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους!

Η φωτογραφία ανακτήθηκε από το κινητό νεκρού τζιχαντιστή. Δείχνει ένα μικρό κορίτσι να έχει ριχτεί στο έδαφος και ένα μαχαίρι κολλημένο στο λαιμό της. Υπάρχουν φόβοι πως το κοριτσάκι και η οικογένειά της αποκεφαλίστηκαν γιατί ήταν Αλεβίτες Μουσουλμάνοι, μια θρησκευτική ομάδα που έχει μπει, όπως κι άλλες, στο στόχαστρο των τζιχαντιστών.

Φωτογραφία Reuters
Φωτογραφία Reuters

Η φωτογραφία του κοριτσιού πιστεύεται πως τραβήχτηκε την περασμένη εβδομάδα. Δεν υπάρχουν φωτογραφίες από τον αποκεφαλισμό της ούτε και έχει βρεθεί το σώμα της. Γι’ αυτό υπάρχουν ελπίδες πως το παιδί μπορεί να έχει γλιτώσει. Η φωτογραφία "κυκλοφόρησε" στο Facebook από Κούρδους μαχητές, που ονόμασαν το παιδί Melek, δηλαδή άγγελος.

Σε άλλες φωτογραφίες που βρέθηκαν στα κινητά νεκρών τζιχαντιστών φαίνονται μέλη του Ισλαμικού Κράτους να παίζουν ποδόσφαιρο με κεφάλια ανθρώπων που έχουν αποκεφαλίσει ή δείχνουν αποκεφαλισμούς!

Βατερλώ των τζιχαντιστών το Κομπάνι

Η πολιορκία της πόλης Κομπάνι συνεχίζεται και οι Κούρδοι μαχητές, που παίρνουν δύναμη από τους ήχους της μουσικής του Μίκη Θεοδωράκη, αποδεικνύονται σκληρό καρύδι για τους τζιχαντιστές.

Οι οποίοι, σύμφωνα με αναλυτές, έχουν κάνει στρατηγικά λάθη, επιτρέποντας στα μαχητικά των ΗΠΑ και των αραβικών κρατών να χτυπούν τις θέσεις τους και τους Κούρδους μαχητές να τους αντιμετωπίζουν στους δρόμους της πόλης!


 

Οι μαχητές του ISIS έχουν υιοθετήσει και στο Κομπάνι την τακτική που ανέπτυξαν κατά την κατάκτηση άλλων πόλεων στη Συρία και στο Ιράκ. Μόνο που φαίνεται ότι στο Κομπάνι δεν μπορούσε να εφαρμοστεί. Και έτσι οι τζιχαντιστές μαχητές μένουν εκτεθειμένοι στην ύπαιθρο και γίνονται στόχοι των βομβαρδισμών.

Οι γυναίκες που κάνουν τους τζιχαντιστές να φοβούνται

Αν σκοτωθούν από γυναίκα, δεν θα πάνε στον παράδεισο! Αυτό πιστεύουν οι τζιχαντιστές, γι’ αυτό και οι γυναίκες που μάχονται στο πλευρό των Κούρδων μαχητών έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος τους.

Όπως η 20χρονη Νεσρίν Αμπντί, μια φοιτήτρια ιατρικής, που έχει πάντα μαζί της ένα πιστόλι και είναι έτοιμοι να αυτοκτονήσει παρά να πέσει στα χέρια των τεράτων του Ισλαμικού Κράτους.

Φωτογραφία Daily Mail
Φωτογραφία Daily Mail

Κατάγεται από το Κομπάνι και πριν λίγες μέρες γιόρτασε μαζί με άλλους Κούρδους την ανακατάληψη ενός σημαντικού λόφου. Η μαύρη σημαία των τζιχαντιστών σκίστηκε και στη θέση της μπήκε η κουρδική.

Φωτογραφία Daily Mail
Φωτογραφία Daily Mail

Η Νεσίρν, κόρη γιατρού, μίλησε στη Daily Mail και είπε πως όλοι ξέρουν τι θα τους συμβεί αν πέσουν στα χέρια των τζιχαντιστών. «Για μια γυναίκα είναι πρώτα βιασμός και μετά αποκεφαλισμός», λέει.

«Έχω μαζί μου ένα Καλάσνικοφ και αν έρθω αντιμέτωπη με μαχητή του IS δεν ξέρω τι θα κάνω: μπορεί να τον σκοτώσω ή μπορεί να αυτοκτονήσω».

Φωτογραφία Daily Mail
Φωτογραφία Daily Mail

Φωτογραφία Daily Mail
Φωτογραφία Daily Mail

Η 20χρονη κοπέλα αποκάλυψε και τον... χειρότερο φόβο των τζιαχαντιστών: να σκοτωθούν από γυναίκες! «Για τους τζιχαντιστές, το να τους σκοτώσει γυναίκα σημαίνει πως δεν θα πάνε στον παράδεισο. Όταν τους πολεμάμε, τους λέμε ότι θα τους σκοτώσουν γυναίκες», λέει. Και συμπληρώνει πως είναι σημαντικό να πολεμούν γυναίκες τους τζιχαντιστές γιατί για εκείνους είναι σκλάβες. «Τους φέρονται σαν αντικείμενα, των οποίων οι ζωές δεν έχουν καμία αξία», τονίζει.

newsit.gr





Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB