«Οι Μάγισσες της Υπάτης» στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αυλώνα


Ο Εκπολιτιστικός - Επιμορφωτικός Σύλλογος Υπαταίων «ΟΙ ΑΙΝΙΑΝΕΣ» σας προσκαλεί στην Θεματική Βραδιά για τις Μάγισσες της Υπάτης που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 18:00 στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Αυλώνα.

 

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Αρχαιολόγος-Θεολόγος-Ιστορικός της Τέχνης,  Δρ. Γεώργιος Κακαβάς, Δ/ντης του Νομισματικού Μουσείου και Αναπληρωτής Δ/ντης του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, με θέμα: «Οι Μάγισσες της Υπάτης».

Θα ακολουθήσει παράσταση του χορευτικού συγκροτήματος των «Αινιάνων», το οποίο θα παρουσιάσει χορούς και τραγούδια της Υπάτης και της Ρούμελης.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο είναι ένας θεσμός ιδιαίτερα διαδεδομένος σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη και σκοπό έχει την επιμόρφωση των πολιτών. Η επιμόρφωση συντελείται μέσα από διαλέξεις-μαθήματα ειδικών επιστημόνων σε σημαντικά θέματα που αφορούν την ιστορία, τα γράμματα, την ιατρική, την παράδοση, τις φυσικές επιστήμες κ.α. Μετά την διάλεξη-παράδοση μαθήματος ακολουθεί συζήτηση μεταξύ των καθηγητών και των ατόμων που παρακολουθούν τα μαθήματα.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αυλώνα "Δημήτριος Λιάκουρης'' άρχισε την λειτουργία του τον Νοέμβριο του 2013, ενώ την ευθύνη συλλειτουργίας έχουν αναλάβει η Δημοτική Κοινότητα Αυλώνα και ο δραστήριος Σύλλογος Αυλωνιτών «Το Σάλεσι».

Η αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Αυλώνα φιλοξενεί τις διαλέξεις του Ανοικτού Πανεπιστημίου, οι οποίες ακολουθούν ένα κύκλο μαθημάτων διαφορετικού περιεχομένου.









Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB