• Εκτύπωση

Έτσι λήστεψαν τον Λαμιώτη επιχειρηματία - Καρέ καρέ όλο το σκηνικό


Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τη χθεσινή ληστεία που σόκαρε την κοινωνία της Λαμίας και όλο το πανελλήνιο.....

Εφιαλτικές σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία έζησε χθες το πρωί ένας Λαμιώτης επιχειρηματίας μαζί με τη γυναίκα του και δυο μικρά παιδιά του.

Όλα δείχνουν ότι οι ληστές ήταν "ενημερωμένοι", είχαν παρακολουθήσει τις κινήσεις του "στόχου" και όπως αποδείχτηκε, από τα όσα διαδραματίστηκαν νωρίς το πρωί στο σπίτι του επιχειρηματία, ήταν επαγγελματίες και αποφασισμένοι.

«Γίναμε Σικάγο. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ζήσουμε τέτοιες στιγμές στη Λαμία, μέσα στα σπίτια μας...», είπε ένας από τους γείτονες του 42χρονου επιχειρηματία που έζησε από κοντά όλο το σκηνικό.

Πως έγινε η ληστεία

Το LamiaReport μίλησε με τον επιχειρηματία, που έδωσε πραγματικά μάχη με τους ληστές και κατέληξε στο νοσοκομείο με είκοσι ράμματα στο κεφάλι. Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη μέσα στο σπίτι του, όπου βρισκόταν η γυναίκα του και τα δυο μικρά παιδιά τους, ένα αγοράκι 10 ετών και η κόρη τους μόλις 5 ετών.

« Λίγο πριν τις 7:00΄ βγήκα από το σπίτι για να πάω προς το αυτοκίνητό μου. Με την άκρη του ματιού μου είδα ένα σκούρο αυτοκίνητο παρκαρισμένο μπροστά από το δικό μου και διέκρινα ότι ο οδηγός φορούσε κράνος. Αμέσως κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και γρήγορα γύρισα πίσω και μπήκα σπίτι κλειδώνοντας την πόρτα. Πριν προλάβω να κάνω τρία βήματα, άκουσα ένα δυνατό μπαμ και η πόρτα έπεσε προς τα μέσα μονοκόμματη. Είδα ξαφνικά μπροστά μου το ληστή με το κράνος και μια κοντόκαννη καραμπίνα στα χέρια. Πυροβόλησε μια ή δυο φορές δεν θυμάμαι, γιατί αμέσως πιαστήκαμε στα χέρια. Παλεύοντας βγήκαμε στο πλατύσκαλο και αγκαλιά κουτρουβαλήσαμε στις σκάλες, περίπου είκοσι σκαλιά. Τότε ήρθε και ο δεύτερος που μάλλον τον περίμενε στο αυτοκίνητο. Όπως ήμουν πεσμένος μου άρπαξαν την τσάντα και έφυγαν. Στο νοσοκομείο έκανα 20 ράμματα στο κεφάλι. Δεν κατάλαβα αν ήταν από τα σκαλιά ή αν με χτύπησαν με το κοντάκι της καραμπίνας. Ούτε σε ταινίες δεν γίνονται αυτά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έγιναν μέσα στο σπίτι μου. Ευχαριστώ το Θεό που είναι καλά η οικογένειά μου...», είπε ο 42χρονος επιχειρηματίας, που έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη.




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB