• Εκτύπωση

Φρικαλεότητες χωρίς τέλος από τους τζιχαντιστές – Λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου γυναίκα για μοιχεία – Έβαλαν τον πατέρα της να της ρίξει την πρώτη πέτρα!



- Η δολοφονία της άτυχης γυναίκας έγινε στη Χάμα της Συρίας
- Το video από τον λιθοβολισμό της ανέβηκε χθες στο διαδίκτυο
- Φέρεται να είχε σχέση εκτός γάμου και γι’ αυτό καταδικάστηκε σε θάνατο
- Πρέπει να είσαι χαρούμενη για την τιμωρία σου, της λέει ένας από τους τζιχαντιστές
- Παρών ο πατέρας της, που είχε την ευκαιρία να της σώσει τη ζωή αλλά αρνήθηκε!
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


Ανθρωπόμορφα κτήνη. Χωρίς έλεος. Χωρίς συμπάθεια για τον άνθρωπο που έχουν απέναντι τους. Αποκεφαλίζουν όσους δεν πιστεύουν το ίδιο με εκείνους, λιθοβολούν γυναίκες γιατί διέπραξαν μοιχεία.

Οι τζιχαντιστές σοκάρουν κάθε μέρα με κάθε πράξη τους. Όπως σοκάρει και ο πατέρας της άτυχης γυναίκας από τη Χάμα της Συρίας, που αρνήθηκε να σώσει την κόρη του από τον λιθοβολισμό. Είχε διαπράξει το έγκλημα της μοιχείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ

Το video ανέβηκε στο internet τη Δευτέρα. Δείχνει λεπτό προς λεπτό το... λαϊκό δικαστήριο των τζιχαντιστών. Το πρόσωπο της γυναίκας δεν φαίνεται ποτέ. Εμφανίζεται μόνο ένας από τα μέλη του ISIS να ακουμπά το χέρι του στον ώμο του πατέρα της γυναίκας.

Ο τζιχαντιστής λέει στη γυναίκα πως θα πρέπει να είναι χαρούμενη (!) και ευχαριστημένη για τον λιθοβολισμό της αφού αυτό προβλέπει η σαρία. Άλλωστε, συνεχίζει, η γυναίκα είχε εξωσυζυγική θέση και άρα παραβίασε το νόμο του Θεού!

Ρωτά τη γυναίκα αν είναι ευχαριστημένη με την τιμωρία της. Εκείνη απαντά ναι. Πριν ξεκινήσει ο λιθοβολισμός, ο πατέρας της έχει την ευκαιρία να συγχωρήσει την κόρη του για το «έγκλημά» της αλλά αρνείται! «Μη με αποκαλείς πατέρα» της λέει.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, τη δένει με ένα σχοινί και είναι εκείνος που τη σύρει, ουσιαστικά, σε έναν λάκκο. Ο λιθοβολισμός αρχίζει. Αν και η εικόνα θολώνει, φαίνεται ο πατέρας της γυναίκας να είναι ανάμεσα σε εκείνους που τις πετούσαν πέτρες μέχρι να τη σκοτώσουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ VIDEO – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚΑΡΟΥΝ



Πηγή: ibtimes.co.uk, newsit.gr




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB