• Εκτύπωση

Σοκ: Την περιέλουσε με αλκοόλ και την έκαψε ζωντανή (ΒΙΝΤΕΟ)



Απίστευτη κτηνωδία σε βάρος μίας 45χρονης γυναίκας στην Ινδία. Νεαρός άνδρας την περιέλουσε με αλκοόλ και την πυρπόληση, μέσα σε τρένο...


Το περιστατικό συνέβη χθες και σήμερα η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά της.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η 45χρονη γυναίκα διαπληκτίστηκε με έναν άνδρα στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού στο Κανούρ, στην πολιτεία Κεράλα.

«Εκείνη επιβιβάστηκε στο τρένο και λεπτά αργότερα την είδαν να τρέχει τυλιγμένη στις φλόγες, να ουρλιάζει για βοήθεια» δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία ο αρχηγός της αστυνομίας των σιδηροδρόμων, Β.Σ. Μοχάν.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η αστυνομία υποπτεύεται ότι ένας άνδρας ηλικίας περίπου 20 ετών περιέλουσε την γυναίκα με αλκοόλ και της έβαλε φωτιά. Δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν οι δυο τους γνωρίζονταν.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το σκίτσο του υπόπτου, ενώ στις εικόνες που μετέδωσε η τηλεόραση φαίνονται δύο θέσεις που έχουν καταστραφεί ολοσχερώς από την φωτιά μέσα στο βαγόνι.



Οι επιθέσεις εναντίον γυναικών και τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης μετά τον ομαδικό βιασμό και την δολοφονία μιας φοιτήτριας από μία συμμορία μέσα σε ένα λεωφορείο στο Νέο Δελχί, το 2012, η οποία προκάλεσε μαζικές διαμαρτυρίες.

Ωστόσο ακτιβιστές καταγγέλλουν ότι ελάχιστα άλλαξαν στη συμπεριφορά των αρχών έναντι των σεξουαλικών εγκλημάτων και οι επιθέσεις εναντίον γυναικών και κοριτσιών συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, newsit.gr






Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB