• Εκτύπωση

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική: Ο Χρ. Ξηρός συγκεντρώνει στρατό για τη νέα 17Ν - Η βεντέτα με το Μαζιώτη



- Η Αντιτρομοκρατική έχει "πιάσει" συνομιλίες του Χ. Ξηρού με δύο άτομα, γνωστά στην Αστυνομία
- Ο Χριστόδουλος Ξηρός φέρεται να χρησιμοποιεί κινητό, καταχωρημένο σε ανύπαρκτο πρόσωπο με στοιχεία αλλοδαπού
- Στρατολογεί από την "πιάτσα" της ένοπλης βίας, προκειμένου να προχωρήσει σε δολοφονίες προσώπων
- Φαίνεται πως επιθυμία του τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη είναι να "σπάσει" την κυριαρχία του Επαναστατικού Αγώνα

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει τα τελευταία 24ωρα στην Αντιτρομοκρατική, καθώς οι “κεραίες” της Υπηρεσίας έχουν “πιάσει” τις προσπάθειες του δραπέτη Χριστόδουλου Ξηρού να δημιουργήσει τη νέα “17.Ν” και μάλιστα με άτομα που έχουν εμπειρία στον “ένοπλο αγώνα”, λόγω της περιφερειακής τους σχέσης με τις παλιές τρομοκρατικές οργανώσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα “ηλεκτρονικά αυτιά” τις Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχουν πιάσει συνομιλίες ίσως του ιδίου του Ξηρού, μέσω κινητού “φαντάσματος”, δηλαδή καταχωρημένου σε ανύπαρκτο πρόσωπο με στοιχεία αλλοδαπού, με το οποίο συνομιλεί με δυο συγκεκριμένα πρόσωπα που κατά το παρελθόν και κυρίως την περίοδο που ήταν ενεργή η “17.Ν”, θεωρούνταν ύποπτοι για περιφερειακή σχέση με την οργάνωση.

Μάλιστα κατά την διάρκεια αυτών των συνομιλιών το κινητό που φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει ο δραπέτης είναι σε κίνηση προκειμένου να μην εντοπίζεται το στίγμα του σε συγκεκριμένη περιοχή.

Από αυτές τις συνομιλίες οι αστυνομικοί έχουν αποκομίσει το συμπέρασμα πως ο πρώην πιστολέρο της οργάνωσης “φάντασμα”, προσπαθεί να στρατολογήσει έμπειρα άτομα στο χώρο της “ένοπλης βίας”, προκειμένου να προβεί σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Οι πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία δεν είναι ενθαρρυντικές για το μέλλον, καθώς πιστεύουν πως ο έμπειρος δραπέτης οργανώνει ομάδα, αποτελούμενη από παλιούς στην πιάτσα της “ένοπλης βίας”, προκειμένου να προχωρήσει σε βίαια χτυπήματα ακόμα και σε δολοφονίες προσώπων, κάτι που ξέρει να κάνει καλά από την θητεία του στην “17.Ν”.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σκοπός του Χριστόδουλου Ξηρού, είναι να “σπάσει” την κυριαρχία του “Επαναστατικού Αγώνα”, οποίος προβάλει ως η πλέον σοβαρή απειλή μετά την εξάρθρωση των παλιών οργανώσεων και συγκεκριμένα τις “17.Ν” και του “ΕΛΑ”.

Άλλωστε ο ίδιος ο Νίκος Μαζιώτης σε παλιότερη ανακοίνωση του είχε αποκηρύξει οποιαδήποτε συνεργασία με το Χ. Ξηρό και αυτό λόγο της στάσης που είχε κρατήσει το καλοκαίρι του 2002, όπου φέρεται να έκανε αποκαλύψεις στην Αντιτρομοκρατική, που οδήγησαν στην πλήρη εξάρθρωση της “17.Ν”.

newsit.gr



Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB