• Εκτύπωση

Θα μπορούσες να ζήσεις χωρίς νερό;



Ο Έλπι από τη Λαμία μαζί τη φίλη του Δώρα, διασχίζουν τη Μαύρη Ήπειρο κάνοντας διάφορες φιλανθρωπίες στις χώρες που περνάνε με χρήματα τα οποία μαζεύουν από καμπάνιες που διοργανώνουν!


Μετά από 4 πραγματικά υπέροχα προγράμματα σε ορφανοτροφεία στη Νότιο Αφρική και Αιθιοπία, ιατρείο στην Τανζανία και σχολείο σε παραγκούπολη στην Κένυα, ήρθε η ώρα για τη μεγαλύτερη πρόκληση όλων...

Το τελευταίο
project των παιδιών κατά τη διάρκεια του οδοιπορικού τους ονομάζεται #Water4Life και είναι μακράν το πιο σημαντικό... ΝΕΡΟ! Επόμενος προορισμός τους είναι το Σουδάν, μια χώρα που έχει πληγεί αρκετά από πολέμους τα τελευταία χρόνια. Εκεί λοιπόν, και συγκεκριμένα στο χωριό Al Youya, τα παιδιά έχουν προγραμματίσει να κάνουν μια γεώτρηση η οποία θα δώσει καθαρό νερό σε περισσότερα από 1,200 άτομα!!!

Είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτό... Αφιερώστε 1 μόνο λεπτό και σκεφτείτε τη ζωή μας χωρίς νερό, απλά τρομακτικό!

Κι όμως, 1 στους 9 ανθρώπους δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό. Στο συγκεκριμένο χωριό, οι άνθρωποι περπατάνε 3 ώρες κάθε μέρα κουβαλώντας νερό για να πιούν και να πλυθούν...



Εμείς είμαστε τόσο προνομιούχοι, που όχι μόνο δε χρειάζεται να κάνουμε κάτι τέτοιο, αλλά έχουμε τη δυνατότητα με μια μικρή συνεισφορά να αλλάξουμε τις ζωές αυτών των ανθρώπων, δίνοντάς τους πρόσβαση σε καθαρό ΝΕΡΟ, το πιο σημαντικό στοιχείο στη γη.

Στηρίξτε και εσείς την προσπάθεια των παιδιών, μιας και το κόστος για ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα είναι αρκετά υψηλό, μέσα από το λινκ https://www.indiegogo.com/projects/water4life-clean-water-for-sudan/x/6800712 και διαδώστε την προσπάθειά τους..

Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο!!!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Έλπι και της Δώρας, βρείτε τους στo:

Blog :
www.dreamtravelive.com
Facebook page :
www.facebook.com/dreamtravelive



 

 


Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB