• Εκτύπωση

Λαμία: "Παρέλυσε" το κέντρο της πόλης από ένα παρκάρισμα - Η τροχαία συνέλαβε τον οδηγό (ΦΩΤΟ)


Κυκλοφοριακό μπλακ άουτ σε όλο το κέντρο της Λαμίας από ένα παρκάρισμα στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Ροζάκη Αγγελή.

Η ουρά ξεκινούσε από την οδό Κολοκοτρώνη και συνέχιζε στην πλατεία Πάρκου - Καραγιαννοπούλου - Διάκου - πλ. Ελευθερίας και συνέχιζε μέχρι ψηλά την Υψηλάντου, ενώ φυσικά τον ίδιο Γολγοθά βίωσαν και οι οδηγοί που επιχειρούσαν να μπουν στην πλατεία Πάρκου από Σατωβριάνδου, Δροσοπούλου και ότι αυτό συνεπάγεται....

Με απλά λόγια όλο το κέντρο της πόλης είχε παραλύσει, αφού ως γνωστόν όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην οδό Κολοκοτρώνη.

Και όλα αυτά σε ώρα αιχμής, γύρω στις 8:00΄ χθες βράδυ με τα καταστήματα ανοιχτά και πολλούς γονείς να τρέχουν να προλάβουν φροντιστήρια και άλλες δουλειές.




Ο οδηγός του audi "πάρκαρε" στον πεζόδρομο της Ροζάκη Αγγελή. Επειδή όμως στον πεζόδρομο πριν από αυτόν ήταν άλλο παρκαρισμένο αυτοκίνητο, το πίσω μερος του audi εμπόδιζε την κυκλοφορία στην Κολοκοτρώνη.

Τα Ι.Χ δεν είχαν κανένα πρόβλημα, όμως όταν χρειάστηκε να περάσει το αστικό λεωφορείο "κόλλησε" και έτσι έγινε το "έμφραγμα".




Πήρε στο λαιμό του και τον άλλον οδηγό

Το "ωραίο" της υπόθεσης είναι ότι ο οδηγός του audi είπε στον άλλο οδηγό που ετοιμαζόταν να φύγει, ότι έρχομαι σε δυο λεπτά...και έκανε 20 έως 30 λεπτά και φυσικά η τροχαία πήρε τις πινακίδες και του άλλου αυτοκινήτου, αφού ήταν στον πεζόδρομο.





Στο σημείο βρέθηκε και ο Διοικητής της Τροχαίας Λαμίας Δημήτρης Φούρλας, ο οποίος έδωσε εντολή να συλληφθεί ο οδηγός του audi και να οδηγηθεί στο αυτόφωρο για παρακώλυση συγκοινωνιών.

Υ.Γ. Τώρα για τα τεράστια αστικά που "κολλάνε" συχνά πυκνά στο κέντρο της πόλης είναι μια άλλη "πικρή ιστορία", αφού σε αρκετές περιπτώσεις οι οδηγοί αν και μπορούν έστω και δύσκολα να περάσουν δεν το επιχειρούν. Ευτυχώς όχι όλοι. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δικαιολογούνται οι οδηγοί που παρκάρουν παράνομα και εμποδίζουν την κυκλοφορία.....

Δείτε φώτο:


























Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB