• Εκτύπωση

Κατώτερος ο ΠΑΟΚ! Ο Βάργκας "λύγισε" την Τούμπα



Η Φιορεντίνα ήταν καλύτερη, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και χάρη στο γκολ του Βάργκας πέρασε νικηφόρα από την Τούμπα, δυσκολεύοντας την υπόθεση πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.


Με όπλο την πίεση ψηλά η Φιορεντίνα ξεκίνησε πολύ καλά το ματς και στα πρώτα λεπτά άγγιξε δύο φορές το γκολ. Στο 4΄ο Μπασάντα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την άστοχη έξοδο του Γλύκου και πλάσαρε άουτ, ενώ στο 7΄ από το λάθος του Κατσικά- ο Μπερναρντέσκι σε κενή εστία δεν βρήκε στόχο.

Η αναγκαστική αλλαγή του Σκόνδρα στο 11ο λεπτό έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ, με τους Ιταλούς να ελέγχουν απόλυτα το ματς και να απειλούν για τρίτη φορά στο 20ο λεπτό με τον Γλύκο να διώχνει δύσκολα το σουτ του Κούρτιτς.

Η ομάδα του Μοντέλα δικαιώθηκε για την επιμονή της στο 38΄ όταν ο Ίλισιτς με εξαιρετική πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Βάργκας, αυτός αρχικά νικήθηκε από τον Γλύκο, αλλά με δεύτερη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο έχοντας μοναδική τελική προσπάθεια ένα μακρινό σουτ του Αθανασιάδη που εξουδετέρωσε εύκολα ο Ταταρουσάνου στο 44΄.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αναστασιάδη ανέβασε την απόδοση της και κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο άφησε και περισσότερους χώρους στην Φιορεντίνα.

Στο 50΄ο Αθανασιάδης και στο 55΄ο Σαλπιγγίδης δεν μπόρεσαν να τελειώσουν καλά τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, ενώ στο 59΄ο Γλύκος απομάκρυνε δύσκολα το σουτ του Κούρτιτς. Τρία λεπτά αργότερα οι Ιταλοί άγγιξαν το 0-2 με τον Βάργκας να στέλνει από κοντά τη μπάλα στο δεξί δοκάρι, ενώ στο 65΄ και πάλι ο Γλύκος έσωσε τον ΠΑΟΚ στο σουτ του Κουαδράδο.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έκανε την επέμβαση του αγώνα σε νέο σουτ του Κουαδράδο στο 79΄, ενώ στο 81΄ο Κούρτιτς από εξαιρετική θέση πλάσαρε άουτ.

Οι προσπάθειες των γηπεδούχων να πιέσουν στα τελευταία λεπτά δεν έφεραν καρπούς και έτσι ο “δικέφαλος του βορρά” έμεινε με τρεις βαθμούς μετά από 3 αγωνιστικές.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας (11' Κίτσιου), Κατσικάς, Βίτορ, Ρατς, Τζιόλης, Κάτσε, Τζανδάρης, Περέιρα (54' Γκολάσα), Σαλπιγγίδης (81' Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης

Φιορεντίνα:
Ταταρουσάνου, Ρίτσαρντς, Μπασάντα, Πασκουάλ, Τόμοβιτς, Μπαντέλ, Βάργκας, Κούρτιτς, Μπόρχα Βαλέρο (66' Λατζάρι), Ίλισιτς (78' Μαρίν), Μπερναρντέσκι (57' Κουαδράδο)

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ντιναμό Μισνκ έμεινε στο 0-0 με την Γκινγκάμπ.

Η βαθμολογία του 11ου ομίλου μετά από 3 αγώνες

Φιορεντίνα 9
Γκινγκάμπ 4
ΠΑΟΚ 3
Ντιναμό Μινσκ 1


newsit.gr







Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB