• Εκτύπωση

Μέσα στο Σχολείο της Τζιχάντ! - Παιδιά παρακολουθούν βασανιστήρια και αποκεφαλισμούς (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)



- Σοκαριστικές εικόνες με αγόρια ακόμα και κάτω των 10 ετών να διδάσκονται πώς να σκοτώνουν!
- Σε Ιράκ και Συρία είναι διασκορπισμένα τα κέντρα εκπαίδευσης των τζιχαντιστών
- Διοργανώνουν ακόμα και τελετές αποφοίτησης για τους... έτοιμους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους

Όλοι, ανεξαρτήτως, εθνικότητας, έχουμε μια συγκεκριμένη εικόνα για το σχολείο, μια εικόνα που έχει πολλά ή λίγα κοινά μεταξύ των χωρών και των ηπείρων. Δάσκαλοι, μαθητές, μαθήματα, ασκήσεις στο τετράδιο....

Τα παραπάνω, όμως, δεν ισχύουν για τα παιδιά -ακόμα και κάτω των 10 ετών- που ζουν σε περιοχές της Συρίας και του Ιράκ, που έχουν καταληφθεί από τους τζιχαντιστές.
 


 
Εκεί, τα αγόρια πηγαίνουν στα “σχολεία της τζιχάντ”, όπου εκπαιδεύονται στον χειρισμό των όπλων και είναι υποχρεωμένα να παρακολουθούν βασανιστήρια και αποκεφαλισμούς για να... μαθαίνουν να κάνουν τα ίδια, όταν μεγαλώσουν! Όσον αφορά στα θεωρητικά μαθήματα, το βασικό που διδάσκονται είναι το Κοράνι και όλα όσα πιστεύουν οι εξτρεμιστές μουσουλμάνοι.




Σε βίντεο που οι ίδιοι έχουν αναρτήσει στο διαδίκτυο, παρουσιάζεται μια τελετή αποφοίτησης, όπου ένας ομιλητής μιλάει στους γονείς των μαθητών, που έχουν συγκεντρωθεί στο προαύλιο.

Αν και δεν είναι εφικτό να προσδιοριστεί το μέρος, όπου γυρίστηκε, οι αναλυτές εκτιμούν -με βάση τις αναφορές που γίνονται στο "Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ" - ότι η τελετή αποφοίτησης έγινε πριν από τις 29 Ιουνίου, όταν και ανακοινώθηκε το χαλιφάτο.



 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ



ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΜΙΣΕΛ

ΠΗΓΗ: Independent.co.uk, newsit.gr




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB